Hopp til hovedinnhold
Ettermiddag over Anjavassdalen
Fredrik Julius Jenssen

Presse

Statskog publiserer nyheter, historier og bilder gjennom en egen pressemeldingstjeneste, nyheter på statskog.no og på statsforetakets profiler på sosiale medier.

Pressemeldinger

Våre pressemeldinger går ut via NTB Kommunikasjon. Meldingene går til utvalgte medier hvor den enkelte sak har relevans, samt til de som abonnerer på våre pressemeldinger. Du kan abonnere og se våre pressemeldinger her.

Pressekontakter

Henvendelser fra medier besvares så langt som mulig av de personer som har ansvar og kunnskap på det enkelte område. Oversikt over personer i ledende stillinger i Statskog finner du her. Der er det også mulig å søke seg fram til personer og kontaktinformasjon. Du kan også kontakte oss på e-post: info@statskog.no.

Nyheter

Vi publiserer jevnlig små og store nyheter på våre nettsider. Ønsker du varsling på e-post når vi legger ut nyheter, kan du melde deg på her. Oversikt over våre nyheter finner du her.

Grafisk profil

Vi har samlet grafisk profil og profilelementer i nedlastbare varianter i et tilgjengelig arkiv på Fotoware. Ved spørsmål om bruk av profil tar du kontakt med info@statskog.no. Her finner du aktuelle filer: Statskog-logo - filer og grafisk profil.

Nyheter

Jegere ved Gilså i Meråker
Jakt og fiske

Åpner tilbud om 60 000 jaktdager for småviltjegere

Les mer
Tommerlunne Bangdalen Steinar Johansen
Skog og klima

Skjerper krav til skogbruket

Les mer
Rype
Jakt og fiske

Ravn mot rype, shotcam, bly og toppjakt

Les mer
Se flere nyheter

Kontaktperson

Tgs

Trond Gunnar Skillingstad

kommunikasjonssjef
Kontorsted: Namsos

Epost: tgs@statskog.no
Tlf: 916 93 826