Hopp til hovedinnhold
Ettermiddag over Anjavassdalen
Fredrik Julius Jenssen

Mediesenter

Statskog publiserer nyheter, historier og bilder gjennom en egen pressemeldingstjeneste, nyheter på statskog.no og på statsforetakets profiler på sosiale medier. Vi har egen podcast og TV-serie.

Nyheter

Vi publiserer jevnlig små og store nyheter på våre nettsider. Ønsker du varsling på e-post når vi legger ut nyheter, kan du melde deg på her. Oversikt over våre nyheter finner du her.

Pressemeldinger

Våre pressemeldinger går ut via NTB Kommunikasjon. Meldingene går til utvalgte medier hvor den enkelte sak har relevans, samt til de som abonnerer på våre pressemeldinger. Du kan abonnere og se våre pressemeldinger her.

Pressekontakter

Henvendelser fra medier besvares så langt som mulig av de personer som har ansvar og kunnskap på det enkelte område. Oversikt over personer i ledende stillinger i Statskog finner du her. Der er det også mulig å søke seg fram til personer og kontaktinformasjon. Du kan også kontakte oss på e-post: info@statskog.no.

Jakt- og fiskepodden

Vår populære podcast er en skattekiste for alle som har interesse og lidenskap for jakt og fiske. Du kan dykke ned i hundrevis av episoder og vi har nå flere millioner avspillinger. Podcasten lager vi sammen med Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF). Mye mer om podcasten finner du på vårt nettsted vilthekta.no.

TV-serien "Vilt Hekta"

Trioen i podcasten drar på tur flere steder i Norge og inspirerer til jakt- og fiske gjennom sju episoder feelgood-TV. Serien er tilgjengelig for alle på Jakt- og fiskepoddens YouTube-kanal og på vårt nettsted vilthekta.no.

Strade Statskog - norske sykkeleventyr

Vi har lansert konseptet "Strade Statskog" som samler et knippe norske sykkeleventyr. Her får vi vist fram fantastiske naturområder på statsgrunn i Troms, nord i Trøndelag og i Nord-Østerdalsområdet. Vi har samlet informasjon og påmeldingsmuligheter på vårt eget nettsted, stradestatskog.no.

Grafisk profil

Ved spørsmål om bruk av logo og profil, tar du kontakt med info@statskog.no. Logo og profilhåndbok finner du også her. Kommunikasjonsavdelingen skal alltid godkjenne oppsett av logo før bruk.

Nyheter

Elgstoelen Torkel Skoglund
Hytter og friluftsliv

Populære fellesskapshytter i fantastisk natur

Les mer
Håndverker i treindustribedrift
Andre nyheter

Tre millioner til næringsutvikling i nord

Les mer
Gearpmesčohkka i Nord-Troms
Hytter og friluftsliv

Årets første is- og snømelding fra Fjelltjenesten - direkte i kart

Les mer
Se flere nyheter

Kontaktperson

Tgs

Trond Gunnar Skillingstad

kommunikasjonssjef
Kontorsted: Namsos

Epost: tgs@statskog.no
Tlf: 916 93 826