Hopp til hovedinnhold
Ettermiddag over Anjavassdalen
Fredrik Julius Jenssen

Mediesenter

Statskog publiserer nyheter, historier og bilder gjennom en egen pressemeldingstjeneste, nyheter på statskog.no og på statsforetakets profiler på sosiale medier.

Pressemeldinger

Våre pressemeldinger går ut via NTB Kommunikasjon. Meldingene går til utvalgte medier hvor den enkelte sak har relevans, samt til de som abonnerer på våre pressemeldinger. Du kan abonnere og se våre pressemeldinger her.

Pressekontakter

Henvendelser fra medier besvares så langt som mulig av de personer som har ansvar og kunnskap på det enkelte område. Oversikt over personer i ledende stillinger i Statskog finner du her. Der er det også mulig å søke seg fram til personer og kontaktinformasjon. Du kan også kontakte oss på e-post: info@statskog.no.

Nyheter

Vi publiserer jevnlig små og store nyheter på våre nettsider. Ønsker du varsling på e-post når vi legger ut nyheter, kan du melde deg på her. Oversikt over våre nyheter finner du her.

Grafisk profil

Vi har samlet grafisk profil og profilelementer i nedlastbare varianter i et tilgjengelig arkiv på Fotoware. Ved spørsmål om bruk av profil tar du kontakt med info@statskog.no. Her finner du aktuelle filer: Statskog-logo - filer og grafisk profil.

Nyheter

Fiske i Skurdalsvolldammen
Hytter og friluftsliv

Friluftslivet får penger

Les mer
30276736 a herd of wild boars on a meadow with grass wet from dew
Jakt og fiske

Økt godtgjøring for felling av villsvin

Les mer
Solcellepanel mot blå himmel
Andre nyheter

Statskog merker økt interesse for solkraftanlegg

Les mer
Se flere nyheter

Kontaktperson

Tgs

Trond Gunnar Skillingstad

kommunikasjonssjef
Kontorsted: Namsos

Epost: tgs@statskog.no
Tlf: 916 93 826