Navigere opp
Logg på
 
 
 
Du er her: Forsiden > Hytter > Hytteutleie: Levanger - Frolfjellstuggu

 Hytteutleie: Levanger - Frolfjellstuggu

Frolfjellstuggu  utleiehytte Foto: Nils Aal
Frolfjellstuggu - stue - hytteutleie Foto: Marit Holien
Frolfjellstuggu - uteplass - hytteutleie Foto: Marit Holien
Frolfjellstuggu - sengeplasser - hytteutleie Foto: Marit Holien
Frolfjellstuggu er en spesiell utleiehytte inspirert av tidligere seterhus. Hytta ligger i flott turterreng aust for Hårskallen ca. 2 mil fra Levanger sentrum.
Beskrivelse
Den ble oppført i 1997, og er tilrettelagt for rullestolbrukere.  Hytta er derfor ikke stor, men forbausende rommelig og praktisk i følge brukerne.

Hytta ligger  trivelig vestvendt i Heståsdalen med utsikt til Hårskallen, like sør for setervollene til Munkebybustaden. Fjellskog, voller, myrlandskap og snaufjell gir allsidige turmuligheter året rundt.
Veibeskrivelse
Fra E6 øst for Levanger offentlig veg forbi Okkenhaug til Buran. Deretter Vulusjøvegen 8 km opp til "Skallstuggu". Herfra er det ca. 2 km inn til hytta.

Vinter: Følg vei til venstre ved parkeringsplass (sørsiden av Vulusjøen- normalt er det skispor her). Drei etter hvert mot høyre (sørover) slik at du etter hvert ender i midten av dalen. Når dalen "åpner" seg (10-15 min skigåing), dukker det opp en seter i lia til venstre. Etter setra ser du en rød hytte til venstre over myra ved foten av dalsida. Dette er kommunehytta Fjellheim. Gå dit og deretter dreier du på skrått oppover til venstre i den åpne glenna der. Her er det veitrasse om sommeren. Følg traseen i 150 m. Da er du framme, men du ser ikke hytta før du er 20 m fra den.
Spesifikasjoner
Antall soverom: 2
Antall sengeplasser: 7
Areal (kvm): 50
Avstand til vei sommer (km): 0
Avstand til vei vinter (km): 2
Oppvarming: Vedovn og strøm
Toalett: Utedo

 
For pris og bestilling, gå til www.inatur.no eller kontakt Friluftstorget på e-post eller tlf. 07800 (tast 1).
Interne lenker
 
 

Inatur.no GodTur.no Rypeprosjektet 2006 - 2011
Statskog SF | Søren R. Thornæs vei 10, Postboks 63 Sentrum, 7801 Namsos | Tlf: 07800 | post@statskog.no | webmaster@statskog.no