Navigere opp
Logg på
 
 
 
Du er her: Forsiden > Hytter > Hytteutleie i Buskerud
Knuten ved Kongens dam i Sølvverksskogen Foto: Heidi Brenden

Hytteutleie i Buskerud

Statskogs hytteutleie i Buskerud ligger i de kjente Sølvverksskogene, et populært friluftsområde for Kongsberg by. Her er det fullt av kulturminner fra byens historie. Det er
godt tilrettelagt for tur og ikke minst alpint om vinteren.  I 2015 åpnet vi også ei hytte i Finnemarka ved Drammen for kortidsleie.

Lelanghytta i Finnemarka nær Drammen og Lier Foto: Tom Helgesen
Hytteutleie: Finnemarka - Lelangsplassen
Lelangsplassen ligger i Finnemarka like nord for Drammen. Dette er et av de mest snøsikre stedene på Østlandet. Hytta ligger 50 meter unna vannet på en åpen plass i koselig skogsterreng. Alt dette kun ca. en time fra Oslo

Bjørndalshytta utleiehytte Foto: Thomas Xavier Floyd
Hytteutleie: Kongsberg - Bjørndalshytta
Bjørndalshytta er ei utleiehytte og skogstue restaurert i 1999. Utleiehytta ligger 500 m.o.h ved Bjørndalsbekken, i flott turterreng i Kongsberg og har en flott utsikt.

Gamle Øksne- rental cabin Photo: Thomas Xavier Floyd
Hytteutleie: Kongsberg - Gamle Øksne
Gamle Øksne utleiehytte ligger fint ved nordenden av vatnet Øksne i Sølvverksskogene ca. 15 km fra Kongsberg. Vassdraget er egnet for kanopadling fra Øksne sørover til Sandorvatn. Båt og gratis stangfiske er med i hytteleien.

Kolsjø utleiehytte Foto: T. Xavier Floyd
Hytteutleie: Kongsberg - Kolsjø I
Utleiehytta Kolsjø I ligger i attraktivt turterreng i Kongsberg. Hytta ligger i et rolig og idyllisk tun med tilgang på flott turterreng for vandring og sykkel og vassdrag som egner seg godt til bl.a. kanopadling. Gode fiskemuligheter.

Hytteutleie i Kongsberg - Kolsjø II Foto: Heidi Brenden
Hytteutleie: Kongsberg - Kolsjø II
Utleiehytta Kolsjø II ligger i attraktivt turterreng i Kongsberg. Hytta ligger i et rolig og idyllisk tun med tilgang på flott turterreng for vandring og sykkel og vassdrag som egner seg godt til bl.a. kanopadling. Gode fiskemuligheter.

Løkemyrodden utleiehytte Foto: T. Xavier Floyd
Hytteutleie: Kongsberg - Løkemyrodden
Løkemyrodden utleiehytte ligger flott turterreng ved vannet Øksne i Kongsberg. Det er gode muligheter for fiske, små- og storviltjakt.

Mildigkeit utleiehytte Foto: Heidi Brenden
Hytteutleie: Kongsberg - Mildigkeit
Mildigkeit utleiehytte er relativt nyoppusset, eldre tømmerhytte som ligger ved vegen til Jonsknuten og Knutehytta, midt i Sølvverkskogene ca. 10 km fra Kongsberg.

Nye Øksne utleiehytte  Foto: T. Xavier Floyd
Hytteutleie: Kongsberg - Nye Øksne
Nye Øksne er ei relativt ny tømmershytte som ligger fint til ved nordenden av vatnet Øksne i Sølvverksskogene, ca. 15 km fra Kongsberg. Fin badestrand rett ved hytta. Fine muligheter for jakt, fiske og turer sommer og vinter.

Porstjernhytta utleiehytte Foto: T. Xavier Floyd
Hytteutleie: Kongsberg - Porstjernhytta
Denne hytta blir snart tilgjengelig på inatur.nFredelig, ingen gjennomgangs- trafikk. Bra med skogsbær, småvilt og rådyrjakt. Abborfiske i nærliggende vann.Inatur.no GodTur.no Rypeprosjektet 2006 - 2011
Statskog SF | Søren R. Thornæs vei 10, Postboks 63 Sentrum, 7801 Namsos | Tlf: 07800 | post@statskog.no | webmaster@statskog.no