Hopp til hovedinnhold
Naturkanal TRIO
Jakt og fiske

Tar jakt- og fiskepodcast til TV

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Fra i dag kan du også se Jakt- og fiskepodden på Naturkanal1, den nye landsdekkende kanalen for friluftsinteresserte. Sjøørretfluer, haglepatroner og fuglestup står på åpningsmenyen.

Over 150 episoder er allerede i arkivet til Jakt- og fiskepodden. Lytterne vil fortsatt finne podcasten på sine vanlige avspillere som Spotify, Apples podcaster og lignende.

Men nå blir det altså mulighet til å se innspillingen av podcasten,

Humor og kunnskap

Naturkanal1 gleder seg stort over å kunne formidle podcasten på kanalen.

- Her er humor og kunnskap sveiset sammen på en måte som vil gjøre disse programmene til morsomme og lærerike opplevelser for våre seere, sier daglig leder Hans Petter Sundal.

Sjøørret og fuglejakt

Første TV-sending har tittelen «Sjøørretfluer, haglepatroner og fuglestup». Jakt- og fiskepoddens eksperter får servert lytterspørsmål uten forvarsel om alt fra valg av sjøørretfluer og tips for seier i årets fiskekonkurranse til valg av haglepatroner og spesielle fuglestup.

Episoden sendes på Naturkanal1 mandag kl. 21.30.

Stort spenn

Jakt- og fiskepodden skal gi inspirasjon og kunnskap til norske jegere og fiskere og andre som er glade i naturen i et land som byr på fantastiske muligheter.

Episodetemaene spenner fra tradisjonelle jakt- og fiskeformer som fiske etter laks, ørret og abbor og jakt på elg, rådyr og hønsefugl til mer spesialiserte episoder om vindusfiske, den norske flueboksen, vindkraft eller termiske sikter.

TV annenhver uke

I fasen fram mot sommeren kommer podcasten som vanlig med nye lydutgaver hver fredag. Annenhver mandag kan du se ferske TV-innspillinger av podcasten.

Statskog og NJFF

Statskog er utgiver av podcasten. Produksjonen skjer i tett samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

Den faste trioen i studio utgjøres av Statskogs kommunikasjonssjef, Trond Gunnar Skillingstad (podsjef), Statskogs fagsjef, Jo Inge Breisjøberget (rypedoktor), og NJFFs informasjonssjef, Espen Farstad (kunstnersjel).

Gratis podcast

Her kan du se en oversikt over alle episoder. Du finner også podcasten på Spotify, Apples Podcaster og andre plattformer. Jakt- og fiskepodden er gratis.