Hopp til hovedinnhold
Røye - isfiske
Torkel Skoglund
Jakt og fiske

Godt samarbeid med NJFF

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad
Nyheten er over ett år gammel

Norges jeger- og fiskerforbund (NJFF) og Statskog forlenger samarbeidsavtalen og jobber tett sammen i saker av felles nytte.

Avtalen handler blant annet om å sikre allmennhetens adgang til jakt og fiske innenfor bærekraftige rammer og til en rimelig pris.

- Statskog og NJFF har ulike roller, men mange felles interesser. Dette er både et fruktbart samarbeid og en arena hvor vi også får tydelige krav og forventninger fra jegere og fiskere. Ikke minst er vi bedt om å være et lokomotiv for kunnskapsutviklingen på dette området, noe vi tar på alvor og virkelig forsøker å levere på, sier administrerende direktør i Statskog, Gunnar Lien.

Revidering senere

Partene hadde nylig fysisk samarbeidsmøte. Der ble man enige om å forlenge avtalens varighet, med sikte på en revidering på et senere tidspunkt.

Fra NJFF møtte generalsekretær Eldar Berli, fagsjef Siri Parmann og informasjonssjef Espen Farstad.

Fra Statskog møtte administrerende direktør Gunnar Lien, fagsjef Jo Inge Breisjøberget og kommunikasjonssjef Trond Gunnar Skillingstad.

Her kan du lese en fyldig sak fra møtet på NJFF sine nettsider.

Båter, ryper og podcast

NJFF gikk blant annet gjennom ulike aktiviteter i forbindelse med foreningens 150 års jubileum, hvor Statskog bidro til å støtte ordningen med utlån av båter.

Statskog viste blant annet til en satsing innenfor bærekraftformidling med egne sider for rypeforvaltning.

Om du ikke ennå har hørt Jakt- og fiskepodden, har du gått glipp av 150 episoder hvor Statskog og NJFF spiller sammen.