Hopp til hovedinnhold
Kvinne Clasico 2022 Kleiva
Andre nyheter

Sterk interesse for sykkelritt

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad
Nyheten er over ett år gammel

En av tre deltakerplasser er allerede tatt i årets utgave av Strade Statskog Blåtind og Classico. Påmeldingen holdes svært rimelig ut februar.

Muligheten for påmelding er nettopp åpnet. Svært mange tidligere deltakere har allerede sikret seg plass.

Strade Statskog Blåtind

Fjorårets nyvinning i Troms, Strade Statskog Blåtind, ble testet ut og er litt justert etter tilbakemeldingene fra rytterne. Det er fortsatt to traseer, en på 16 og en på 10 mil.

Begge har nå fått enda mer grusunderlag, mindre trafikk og en avslutning som overgår det meste. Målgang skjer nemlig oppe i Målselv Fjellandsby, etter ganske så kraftig stigning opp fjellet.

I teståret ble antall deltakere begrenset til 75. I år er antallet utvidet til 150. Mer enn en av tre startplasser er allerede tatt i Early Bird-perioden. Påmelding innen utløpet av februar gir ekstra lave priser.

Rittet starter i en laftet låve i Dividalen 24. juni 2023. Du og sykkelen fraktes til start med arrangørens bussløsning.

Les mer om Strade Statskog Blåtind og og sjekk hvem som allerede har meldt seg på her.

Strade Statskog Classico

Over hundre ryttere har allerede bestemt seg for å bli med i den trønderske klassiker-utgaven som går av stabelen 2. september 2023.

Strade Statskog startet i 2017 med en eventyrlig trase mellom Steinkjer og Namsos, via Statskogs grusveier i et naturskjønt område, langs elvenes dronning på nedlagt jernbanespor, via brustein og treverk på kaia og målgang i sentrum.

Mens svært mange ritt har slitt i motbakke over flere år, har Strade Statskog Classico Steinkjer-Namsos vært fulltegnet siden 2018.

Vi åpner for totalt 300 ryttere i dette rittet.

Les mer om Strade Statskog Classico og sjekk hvem som allerede har meldt seg på her.