Hopp til hovedinnhold
Kai ove og vilde
Andre nyheter

Fikk attraktive jobber hos Statskog

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad
Nyheten er over ett år gammel

Mange meldte at de ville være med på laget da Statskog i Troms lyste ut stillinger. I løpet av høsten ble det klart at disse to trakk det lengste strået.

- Jeg er svært fornøyd med at om lag 30 søkere med bred og høy kompetanse søkte seg til oss. Det er inspirerende å se at vi bidrar til ettertraktede arbeidsplasser i regionen, sier regionsjef Knut Fredheim.

Disse fikk napp

Etter omfattende gjennomgang og vurdering av søknader og intervjuer ble det til slutt klart hvem som trakk det lengste strået; Vilde Helen Bråten og Kai Ove Kristiansen. Nå er de to allerede godt i gang.

Kjent fra Fjelltjenesten

Vilde Helen Bråten er et utpreget jakt og friluftsmenneske, opprinnelig fra Hattfjelldal. Vilde har i over flere sommersesonger arbeidet for Statskog Fjelltjenesten i Nordland, og har vikariert som eiendomskonsulent for Statskog i Nordland.

Bråten har utdanning innen naturforvaltning fra Nord Universitet. Hun skal som utgangspunkt arbeide med eiendomsutvikling og forvaltning i Sør-Troms/Ofoten området.

Bred kompetanse

Kai Ove Kristiansen er biolog fra Universitetet i Tromsø med grunnutdanning innen Utmarksforvaltning fra Høgskolen i Hedmark. Han har i den senere tid arbeidet ved Sonans privatgymnas i Tromsø med hovedansvar innen realfag/biologi.

Kristiansen har kompetanse innen alpin redningstjeneste og har hatt tillitsverv i Norsk Ornitologisk forening.

Han har over mange år vært en flittig bruker av naturen i Indre Troms, er ivrig fluefisker og er svært godt kjent med Statskogs areal. Kristiansen skal som utgangspunkt arbeide med eiendomsutvikling og forvaltning i Nord-Troms. ​​​​​​​