Hopp til hovedinnhold
Gunnar Lien og Eldar Berli
Trond Gunnar Skillingstad
Andre nyheter

Signerte ny samarbeidsavtale på Meråker

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Statskog er landets største tilbyder av jakt- og fiskemuligheter. Denne uken ble samarbeidet med Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) bekreftet på historisk grunn.

I desember kjøpte Statskog aksjene i AS Meraker Brug. Hovedsetet, Brugetsgården, i Meråker sentrum ble dermed det naturlige samlingsstedet for det årlige møtet mellom NJFF og Statskog.

Store områder

Møtet gikk over to dager i starten på uka og ga rom for å ta opp en rekke forhold som bevarer og styrker fiskere og jegeres muligheter hos Statskog.

Statskog forvalter jakt og fiske på drøyt 26 millioner dekar i Nordland og Troms, samt om lag 7 millioner dekar statsgrunn utenfor statsallmenning i Sør- og Midt-Norge.

Viktig for samfunnsoppdraget

- Vi har et særskilt ansvar for å legge til rette for folks tilgang til jakt- og fiskemuligheter. Vi har et konstruktivt samarbeid med NJFF for å realisere samfunnsoppdraget vårt, sier administrerende direktør Gunnar Lien (til venstre på bildet).

NJFF er interesseorganisasjon for jegere og fiskere. Ved årsskiftet hadde organisasjonen over 123 000 medlemmer. Eldar Berli (til høyre på bildet) er generalsekretær i NJFF.

Statskog og NJFF har en avtale som rammer inn samarbeidet. Avtalen ble fornyet med fem nye år under årets møte.

Les mer om samarbeidet her: https://www.njff.no/aktuelt/sa...