Hopp til hovedinnhold
Kvartett folkemøte meråker
Andre nyheter

Fullt folkemøte i Meråker

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad
Nyheten er over ett år gammel

Folk strømmet til Statskogs folkemøte i Meråker for å møte de nye eierne etter det historiske kjøpet av AS Meraker Brug.

Den ferske eieren ble tatt i mot av hundrevis av forventningsfulle innbyggere i håndballhallen tirsdag kveld, faktisk såpass mange at rekke etter rekke med ekstrastoler måtte settes ut for å gi plass til alle.

Etter to timer med informasjon, spørsmålsrunder og samtaler over en kopp pausekaffe ble møtet mellom folk og ny eier avrundet med felles applaus.

Tilfreds sjef

Administrerende direktør i Statskog, Gunnar Lien, sitter med en god følelse etter møtet.

- Dette ble en fin anledning til å fortelle hvem vi er og hva Statskog er, samtidig som folk får anledning til å fortelle oss hva som er viktig for dem. Jeg er veldig glad for måten vi blir tatt i mot på her i kveld, sier Lien.

God dialog

Fra Statskog møtte fagsjef for jakt og fiske, Jo Inge Breisjøberget, kommunikasjonssjef Trond Gunnar Skillingstad og regionsjef i Midt-Norge Arnhild Holstad i tillegg til Lien.

Folkemøtet i handballhallen på Meråker var runde tre for kvartetten. Tidligere på dagen hadde de nemlig møter med skoleungdommen.

- Det er mange små og store ting som skal på plass for at denne store eiendommen skal bli en naturlig del av Statskogs tilbud. Det kommer til å ta litt tid, og 2023 blir spesielt preget av å være et overgangsår. Men vi er i full gang og vil gjøre det i god dialog med lokalsamfunnet, sier Holstad.