Hopp til hovedinnhold
Rypejakt
Steinar Johansen
Jakt og fiske

Sikker støkkjakt og gratisløsning for førstegangsjegere

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Støkkjakt, isfiske, gratisløsning for førstegangsjegere, DDE-fest og afrikansk blues er på menyen i ukens leveranse fra Jakt- og fiskepodden.

Som vanlig, er spennet stort når lytterne setter dagsorden for trioens prat. Og det blir ikke enklere når trønderrock og blues blandes inn i en saus av et vanskelig jaktvalg.

Ukens hovedtema er hvordan man bør gå for å ivareta sikkerheten når man er en gjeng som skal ut på støkkjakt.

Tydelig opplegg

Støkkjeger Espen Farstad (NJFF) er svært sikkerhetsorientert, og har klare formeninger om hva som må til. Han var også tydelig på opplegget da han jaktet skogsfugl med podsjefen, den noe uerfarne Trond Gunnar Skillingstad (Statskog).

Rypedoktor Jo Inge Breisjøberget (Statskog) er heller ikke tung å be, enten det handler om støkkjakt på rype, isfiske med familien eller duejakt med trønderrock på øret.

Trio nedenfra

Bilde av podcastens faste trio tatt fra en ikke spesielt flatterende vinkel.

Her er podcasten

Her kan du se en oversikt over alle episoder. Du finner også podcasten på Spotify, Apples Podcaster og andre plattformer. Podcasten er gratis å høre på.

Har du lyst til å se podcasten på TV? Ukens episode og enkelte av våre andre episoder er nå tilgjengelig på Naturkanal1. Du finner dem her: https://naturkanal1.no/no/jakt...

Jakt- og fisketradisjoner

Jakt- og fiskepodden er for deg som kjenner nakkehårene reise seg av vellyst til lyden av fluesnelle og hagle. Og for deg som ganske enkelt vil ha diskusjoner, fakta, råd og tips om jakt og fiske. Fellesskapets grunneier, Statskog, gir ut podcasten i samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

Målet er å gi kunnskap og inspirasjon til bærekraftig jakt, fiske og friluftsliv, og bidra til å opprettholde gode norske jakt- og fisketradisjoner.