Hopp til hovedinnhold
Trio alvorlig
Jakt og fiske

Innskyting av rifle, helstekt tiur, klimatrøbbel og vanskelig hundevalg

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Det er nesten ikke måte på spenn i tema. Men selv om Jakt- og fiskepodden gaper høyt, sitter praten løst.

En rekke lytterspørsmål setter ukens tema, og variasjonen er upåklagelig. Uten forberedelsestid må ekspertene i studio gi en innføring i innskyting av rifle, helstekt tiur, klimautfordringer med hjortelusflue og parasitter og hvilken hund du bør velge til revejakt. Og rev er ikke bare rev...

I studio hører du som vanlig podcastens tre musketerer; rypedoktor Jo Inge Breisjøberget (Statskog), kunstnersjel Espen Farstad (NJFF) og podsjef Trond Gunnar Skillingstad.

Trio blid

Kunnskap og inspirasjon

Statskog SF gir ut Jakt- og fiskepodden i nært samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF). Målet er å gi kunnskap og inspirasjon til bærekraftig jakt, fiske og friluftsliv, og bidra til å opprettholde gode norske jakt- og fisketradisjoner.

Episodetemaene spenner fra tradisjonelle jakt- og fiskeformer som fiske etter laks, ørret og abbor og jakt på elg, rådyr og hønsefugl til mer spesialiserte episoder om vindusfiske, den norske flueboksen eller termiske sikter.

Her kan du se en oversikt over alle episoder. Du finner også podcasten på Spotify, Apples Podcaster og andre plattformer. Jakt- og fiskepodden er gratis.