Hopp til hovedinnhold
Gilså i Meråker
Fredrik Bye
Andre nyheter

Per Hembre går av med pensjon

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad
Nyheten er over ett år gammel

Daglig leder i AS Meraker Brug AS, Per Hembre, går av med pensjon fra og med 1. mars 2023.

- Etter 34 år som daglig leder i AS Meraker Brug ønsker jeg å benytte meg av min mulighet til å gå av med pensjon. Jeg blir 64 år i vår, og har vært med lenge. Så når nå Meraker Brug er blitt en del av Statskog SF, kjennes det både riktig og greit å si at jeg ikke skal være med videre, sier Per Hembre.

Men Hembre slutter likevel ikke helt. Selv om han formelt blir pensjonist fra 1. mars, vil han fortsatt være tilgjengelig for Statskog også etter det.

- Jeg har sagt at jeg kan bistå med det Statskog trenger meg til. Jeg skal blant annet ha en befaring for styret i Statskog SF når de kommer til Meråker i slutten av mars. Det ser jeg fram til, sier Hembre.


Per Hembre just

Per Hembre

Hembre sier at han er takknemlig for å ha fått jobbe så mange år med interessante oppgaver på fantastisk flotte eiendommer. Og samtidig hatt gleden av å jobbe sammen med engasjerte og flinke medarbeidere. Han legger til at han har svært god tro på veien videre for Meraker Bruk i Statskogs eie.

- Det er jo en historisk begivenhet når en så stor privat eiendom kjøpes av et statlig selskap. Og jeg ser allerede nå at Statskog er en profesjonell eiendomsaktør, sier Hembre.

Administrerende direktør i Statskog SF, Gunnar Lien, benytter anledningen til å takke Hembre for jobben han har gjort gjennom mange år.

- Statskog skal takke ham behørig av når han nå slutter. Og vi setter stor pris på at han vil være tilgjengelig for oss ved behov også i tida framover, sier Lien.