Hopp til hovedinnhold
Laks i vann
sugar0607/istockphoto
Jakt og fiske

Mørke jegermåneder, laks i trøbbel og ulik rypejakttid i nord og sør

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Trøbbel for laksen, trøblete vår for jeger og trøblete rypejakttid. Jakt- og fiskepodden feier ut siste rest av vintertungt sinn i ukens episode.

For er det nå egentlig bare mørkt og trist for jegerne når jula synges inn? Våre eksperter byr på utvidet horisont som kan gjøre livet lysere.

Dessuten får du vite mye mer om hvorfor langt over 100 lakseelver ikke åpnes for fiske, og vi berører ulike rypejakttid i nord og sør.

Podcasten svarer der andre spør. I studio hører du rypedoktor Jo Inge Breisjøberget (Statskog), kunstnersjel Espen Farstad (NJFF) og podsjef Trond Gunnar Skillingstad (Statskog).

Naturkanal TRIO

Her er podcasten

Her kan du se en oversikt over alle episoder. Du finner også podcasten på Spotify, Apples Podcaster og andre plattformer. Podcasten er gratis å høre på.

Har du lyst til å se podcasten på TV? Enkelte av våre andre episoder er nå tilgjengelig på Naturkanal1. Du finner dem her: https://naturkanal1.no/no/jakt...

Jakt- og fisketradisjoner

Jakt- og fiskepodden er for deg som kjenner nakkehårene reise seg av vellyst til lyden av fluesnelle og hagle. Og for deg som ganske enkelt vil ha diskusjoner, fakta, råd og tips om jakt og fiske. Fellesskapets grunneier, Statskog, gir ut podcasten i samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

Målet er å gi kunnskap og inspirasjon til bærekraftig jakt, fiske og friluftsliv, og bidra til å opprettholde gode norske jakt- og fisketradisjoner.