Hopp til hovedinnhold
Skogvokterdagen og Skogvokterboligen
Jim Tovås Kristensen
Hytter og friluftsliv

Historiske Skogvoktergården i sentrum for 20. gang

Abf 181213 130422
Anne Berit Flo

Skogvokterdagen har i år 20-årsjubileum. Arrangementet er i jubileumsåret også fødselshjelper for Skogvokterrittet som for første gang ser dagens lys.

Målet for Skogvokterdagen og rittet er å samle nordlendinger og gjennomreisende til en folkefest på Storjord den 29. juni.

- Vi er klar til storinnrykk, sier Statskogs regionsjef i Salten, Jan Nilsen.

Han er for anledningen ildsjel og arrangementssjef.

Fra Gran Fondo Strade Statskog Bjørn Tore Ness

- Skogvokterdagen samler til vanlig omkring 3000 besøkende. I år er området målgang for Skogvokterrittet og vi forventer derfor enda flere besøkende. Det skal vi takle bra. Vi har gode samarbeidspartnere i IL og UL Heimhug og Team Rynkeby God Morgon i Fauske på arrangementssiden, sier Nilsen som er travelt opptatt med å få alle detaljer og logistikk på plass.

Programmet er bredt og mangfoldig

Arrangøren håper publikum vil gjøre stas på syklistene ved å heie de frem langs løypa, men også ta godt i mot dem i målområdet. Den entusiastiske Arctic Race-generalen Knut-Eirik Dybdal skal være speaker og gi oppdateringer underveis i rittet.

Som vanlig blir det bl.a prisutdeling, utstilling, omvisning og musikalske innslag med bla. Thomas Brøndbo, Band Bredesen og Ola og Lars Bremnes med band. I tillegg kommer det et blandakor fra Saltdal som skal bistå Ola Bremnes på noen av hans låter.

Ønsker du å abonnere på Statskogs nyhetsbrev?

Besøkende på Skogvokterdagen Jim Tovås Kristensen

Programmet for Skogvokterdagen og Skogvokterrittet 2019 (pdf)

Kontakt

Jan Nilsen, regionleder for Statskog i Salten, tlf. 41258048

Terje Cruichshank, leder Team Rynkeby God Morgon, tlf 48291500