Hopp til hovedinnhold
Håndverker i treindustribedrift
istock.com/skynesher
Skog og klima

Grønt Davos skal til Trondheim

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Risikokapital, gründernes rolle og skogen som nøkkel i klimaløsningen var på dagsorden da norsk og svensk skognæring møttes i Østersund. Målet er å gjøre Nordic Green Business Forum (NGBF) til "Det grønne Davos".

Statskog er en av initiativtakerne rundt etableringen av den internasjonale møteplassen. Både Statskogs styreleder, Gunnar Olofsson, og skogsjef Monica Grindberg hadde sentrale roller da konferansen gikk av stabelen i Østersund nå i mai.

Styreleder i Statskog - Gunnar Olofsson Silje Holter

Styreleder i Statskog, Gunnar Olofsson, er en av hovedpersonene bak etableringen av den internasjonale møteplassen for grønne næringer.

Neste stopp: Tekno-hovedstaden

- En ekstra styrke i dette er at det ga helt konkrete planer om videre samhandling fram mot neste konferanse. Vi vil veksle mellom landene, og neste arrangement blir i Trondheim 16. og 17. februar 2023. Det er ekstra spennende, fordi Trondheim på mange måter er Norges teknologihovedstad, sier Grindberg.

Her kan du lese mer om Nordic Green Business Forum

Grønn møteplass

Nordic Green Business Forum skal ha fokus på forretningsmulighetene innen de grønne næringene, og fungere som møteplass for næringsliv, politikere, gründere, myndigheter, næringslivsmedier, forskere, innovatører og investorer.

Monica Grindberg, skogsjef i Statskog Fotokompaniet AS Namsos

Skogsjef Monica Grindberg gleder seg til å ønske Nordic Green Business Forum velkommen til Trondheim i 2023.