Hopp til hovedinnhold
IMG 5816
Lars Movik
Hytter og friluftsliv

Friluftslivet får en million

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Statskog byr på en million kroner til lag og foreninger for å løfte friluftslivet og folks naturopplevelser. Men da må søknaden inn i løpet av april.

Støtteordningen «Statskogmillionen» er et ledd i statsforetakets oppdrag med å legge til rette for bærekraftige og helsebringende opplevelser i norsk natur i samarbeid med krefter i friluftslivet landet rundt.

- Ildsjeler og organisasjoner gjør mye verdifullt for å legge til rette for friluftsliv for alle oss andre. Da er det gøy å kunne gi et økonomisk klapp på skuldra til mange små prosjekt i hele Norge, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Søknadsordningen «Statskogmillionen» er åpen for søknader i april via statsforetakets nettsider. Ved tilslag utløses støtte på fem eller ti tusen kroner. 150 prosjekt og tiltak vil få tilsagn om støtte før sommeren i år.

Alle tildelinger, retningslinjer og søknadsportal er tilgjengelig på www.statskog.no/statskogmillionen/. Siden oppstarten i 2017 har over tusen prosjekt og aktiviteter fått støtte gjennom ordningen.

Du kan abonnere på nyheter fra Statskog ved å registrere deg her.