Øltapping Wettre bryggeri
Jakt og fiske

Velg rett øl til vilt og fisk

Portrett
Trond Gunnar Skillingstad

Vinforslagene er mange. Men hva om du heller vil ha øl til vilt- eller fiskemiddagen? Hva skal du velge?

Den ferske utgaven av Jakt- og fiskepodden, "Ølets opprinnelse, bryggeteknikker og gode valg til vilt og fisk", gir et dypdykk i ølets mysterier og gode råd til å koble øl til vilt og fisk. Og vi forsøker også å gi svar på noen av livets store spørsmål: Hva er best av glass eller boks? Hvilken temperatur bør ølet være? Har alkohol noe å si for smaken? Hva i all verden er såkalt overgjære og undergjæra øl?

Velkommen til en velsmakende episode med ølbrygger Hans Ellef Wettre. Som vanlig hører du også fagsjef Jo Inge Breisjøberget (Statskog), Espen Farstad (NJFF) og kommunikasjonssjef Trond Gunnar Skillingstad (Statskog).

Hør her!

Du kan spille av episoden direkte her i nyheten eller finne Jakt- og fiskepodden her på Spotify og her på Apples Podcaster og på statskog.no. Jakt- og fiskepodden er gratis.

Wettre bryggeri

Hans Ellef Wettre har drevet bryggeri hjemme på gården sin i Asker i ni år. Her kan du se et par bilder fra bryggeriet.