Istock
Jakt og fiske

Mat av vilt og fisk: Tilberedningstabber og tips

Portrett
Trond Gunnar Skillingstad

Blodangst, hard varme og lang tid preger mye tilberedning. Men husk at fisken og viltet allerede er dødt. Ifølge TV-kokk Charlotte Mohn Gaustad er det unødvendig å drepe det en gang til på kjøkkenet.

I ukens episode av Jakt- og fiskepodden inviteres du inn til en prat om tabber og tips rundt tilberedning av vilt og fisk. Her får du en rekke innfallsvinkler og historier, og ikke minst gode råd om hvordan du skal komme styrket ut av oppgjøret med verdens beste råvarer ved kjøkkenbenken.

Charlotte Mohn Gaustad er ekspert på tilberedning av fisk og vilt.

Kokk Charlotte Mohn er kjent fra Matprat og en rekke program på TV. Her kan du lese mer om Charlotte.

I tillegg er den faste trioen interessert til stede; Espen Farstad (NJFF), Jo Inge Breisjøberget (Statskog) og Trond Gunnar Skillingstad (Statskog).

Du kan spille av episoden direkte her i nyheten eller finne Jakt- og fiskepodden her på Spotify og her på Apples Podcaster og på statskog.no. Jakt- og fiskepodden er gratis.