Hopp til hovedinnhold
Statskog sponser Reistadløpet f.v. Ivar Holand, Trond Gunnar Skillingstad og Tom Rune Eliseussen
Fredrik Julius Jenssen
Andre nyheter

Statskog og Reistadløpet i nytt partnerskap

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad
Nyheten er over ett år gammel

Statskog inngår en treårig avtale med Reistadløpet for å løfte arrangementet til nye høyder.

- Vi har spesielt fokus på å videreutvikle aktivitetene rundt skirennet, slik som Ski Village på Setermoen og Rustahøgda, sier regionsjef for Statskog i Troms, Tom-Rune Eliseussen.

Den treårige samarbeidsavtalen som nå inngås mellom partene går fram til og med 2022, og gir Reistadløpet et årlig bidrag i perioden på 300 000 kroner. Tilskuddet går av Statskogsordninga som er regulert i en samarbeidsavtale med Troms fylkeskommune. Ordninga skal styrke friluftsliv, folkehelse og næringsutvikling i kommunene hvor Statskog er grunneier.

- Reistadløpet skårer høyt både på friluftsliv og folkehelse. Dessuten gir det grunnlag for lokal næringsutvikling og representerer en viktig inntektskilde for mange frivillige foreninger og lag. Dette skaper både bolyst og bli-lyst, sier Eliseussen.

Statskog har vært en langsiktig partner til Reistadløpet. Avtale om tre nye år er viktig for Reistadløpet.

- Det er viktig for oss å skape aktiviteter både på Setermoen og Bardufoss i tilknytning til løpet. Vi skal jo være mye mer enn bare et skirenn. Gjennom side-arrangement skal vi skape trivsel og glede både for innbyggerne i de to kommunene, men også for alle tilreisende som kommer til Midt-Troms i forbindelse med Reistadløpet, sier daglig leder i Reistadløpet AS, Ivar Holand.

Foto: f.v. Ivar Holand, Trond Gunnar Skillingstad og Tom-Rune Eliseussen.