Hopp til hovedinnhold
Ronald med djevlene
Andre nyheter

Drømmedag for ildsjel

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Det finnes ildsjeler landet rundt som ofrer seg for barn og unge. Slike som Ronald Berg fra Narvik. Statskog laget en drømmedag for sykkelentusiasten under årets Arctic Race of Norway.

- Det har vært helt overveldende. Helt fantastisk. Det har vært så hyggelig å få være med på dette, sier en ydmyk og glad vinner av Drømmedagen fra Statskog og Arctic Race.

I vår bestemte Statskog seg for å bruke muligheter i partnerskapet med Arctic Race til å skape en drømmedag for en ildsjel. Til slutt falt valget på Ronald Berg fra Narvik

- Ronald traff mange kjente under drømmedagen, og alle ga tommelen opp og sa at vi hadde trukket ut rett mann. Det gir stor mening å gi noe tilbake til ildsjeler som Ronald, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Se video fra drømmedagen her

Berg er til daglig sykkelmekaniker i en sportsbutikk i Narvik og har et lidenskapelig forhold til sykkelsporten. Han legger ned utallige timer på fritiden for den lokale sykkelklubben, og ikke minst i skiklubben. Utrolig mange har gått i oppkjørte løyper som Ronald Berg har laget med tråkkemaskina, år ut og år inn.

- Jeg synes det er så artig å være engasjert og bidra. Sørge for at andre har det artig med idrett. Å se andre ha glede av det jeg har glede av. Det er drivkrafta mi, sier Ronald Berg.

Ronald med Hushovd

Ronald Berg fikk eksklusivt møte med verdensmester Thor Hushovd

Etter målgang ble Ronald Berg med "backstage" og fikk møte sykkelverdensmester Thor Hushovd. I tillegg til signert sykkeltrøye, finn han med seg en enkelt konklusjon fra Hushovd.

- Uten sånne som deg hadde ikke norsk idrett fungert!