Hopp til hovedinnhold
Loerthoelbua_jul
Ingalill Bøe
Hytter og friluftsliv

Skal du feire jula ute i friluft i år? Del #friluftsjul med oss

Abf 181213 130422
Anne Berit Flo

Vinnerne er nå trukket!

Skal du feire julen alene eller sammen med andre ute på tur i år? Ut på tur, bålkos, leve litt i pakt med naturen, været og omgivelsene? Vi inviterer oss med.

Del gjerne julestemningen fra turen med oss og vær med i trekningen av flotte kvalitetspremier som kan brukes på tur; sovepose, liggeunderlag, kikkert, hengekøye med tarp.. I tillegg byr vi på trøstepremier.

Konkurranseregler? #friluftsjul #statskog

Det finnes ikke mange regler, annet enn av du nyter friluftsliv i jula – om det er for en dag eller to, hele jula eller bare noen timer. Du må ta ett eller flere koselige bilder av julestemningen og bruke #friluftsjul og #statskog ved deling på Instagram mellom 22. desember til og med 2. januar

Fortell oss gjerne hvor du er og hva du gjør, men det viktigste for oss er å få være med på å kjenne på «friluftsjulefølelsen» rundt om i det ganske land.

NB! Det er viktig at du har en åpen profil på Instagram, slik at vi får se bildene.

Trekning av premier

Vi trekker inntil fire vinnere av hovedpremier og ti trøstepremier i løpet av uke 1 i 2024.

Vinnerne får beskjed som en kommentar under bildet som er med i trekningen.

Om du ikke har Instagram-profil, send oss bilder til info@statskog.no

Ønsker du å abonnere på nyhetsbrev fra Statskog, registrere deg her.

Fessburet - åpen bu i Drevdalen i Trysil Torkel Skoglund

Fessburet - åpen bu i Drevdalen i Trysil

Bruk gjerne våre åpne buer og koier

Et av Statskogs flere samfunnsoppdrag er å legge til rette for enkelt friluftsliv i Norge. Vi gjør det vi kan for å lokke fram friluftsopplevelsen din. Vi ønsker at flest mulig skal ha anledningen til å komme seg ut.

Tar du til takke med overnatting på brisk, utedo og vann fra bekken, er det mange muligheter. Vi ønsker at flere oppdager Statskogs mange åpne koier. Folk i andre land synes det høres rart ut, men vi har faktisk over 120 åpne buer og koier hvor du kan ligge en natt uten at det koster ei krone. Mange av buene har stor historisk verdi.

Noen av de åpne buene ligger så tett at du kan gå fra bu til bu. Andre egner seg som et dagsturmål og en kveldstur. De fleste buene ligger imidlertid så langt fra vei at det passer å pakke sekk og sette av en dag eller to.

En oversikt over våre åpne buer og koier finner dere på statskog.no