Hopp til hovedinnhold
UFOhytta i Hessdalen med stjernehimmel
Jonas Olsen
Hytter og friluftsliv

Forlokkende Statskogopplevelser

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Små avtrykk og store opplevelser med enkel standard, lav pris og luksusplassering i norsk natur. Den formelen er suksessoppskrift for Statskoghytter på inatur.

Statskogs rundt 100 utleiehytter utgjør nå bare en brøkdel av tilbudet som vises fram på portalen inatur.no. Spekteret av tilbud på portalen har vokst seg stort og spenner fra helt enkle overnattingstilbud til mer strøkne hytter med høy standard.

Sju av ti

Når inatur presenterer topplisten er det tydelig at Statskoghyttene er forlokkende. Blant portalens mest attraktive hytteopplevelser, tar Statskoghyttene nemlig hele sju av ti plasser.

Disse Statskogopplevelsene lokker mest:

Engelsvika ved Storsjøen i Rendalen

Veksenvola ved Veksen i Rendalen

Sandtjennhytta i Nissedal

UFO-hytta i Hessdalen

Høgsjøhytta – Gravberget på Finnskogen

Valsjøhytta - hytte ved Valsjøen i Rendalen

Nordre Borthuskoia - i Finnskogen

Gratis, åpne buer

Utleiehyttene gir forutsigbarhet ved at de kan leies på forhånd. Statskog har også 140 åpne buer som er gratis å bruke, enten som ly for en rast på dagstur eller for en enkel overnatting. Disse kan ikke bestilles på forhånd, og deles mellom brukerne.

Sjekk ut mulighetene våre

Oversikt over åpne buer og utleiehytter finnes på Statskogs nettsider, https://www.statskog.no/hytter-og-friluftsliv/hytter-koier-og-aremal.

Bruk gjerne den nasjonale turportalen UT.no for å planlegge turer i norsk natur. Portalen drives av DNT, Friluftsrådenes Landsforbund og Statskog.

Statskogs hytter leies på portalen inatur.no.

Les hele saken om de ti mest popolære hyttene hos inatur her