Hopp til hovedinnhold
Trioselfie på jakt
Jakt og fiske

Seks populære og podcast i 100

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad
Nyheten er over ett år gammel

Jakt- og fiskepodden jubilerer med episode nr 100 for jakt-, fiske- og friluftsinteresserte. Her er lytternes favoritter.

I jubileumsepisoden er det tid for spennende og skremmende historier fra podcastens to jakt- og fiskeelskende faste medlemmer, kunsternsjel Espen Farstad (NJFF) og rypedoktor Jo Inge Breisjøberget (Statskog). Det hele skjer selvfølgelig under kyndig ledelse av trønderrock-elskende Trond Gunnar Skillingstad (Statskog).

Jaktogfiskepod stor1 Fotokompaniet AS Namsos Fotokompaniet

Fra venstre: Trond Gunnar Skillingstad, Espen Farstad og Jo Inge Breisjøberget.

Kunnskap og inspirasjon

- Spennet i tema er stort, men rammen for det hele er enkel: Vi skal spre kunnskap og inspirasjon rundt jakt og fiske. Noen ganger regjerer vi alene i studio, andre ganger har vi med interessante gjester. Uansett forsøker vi å ha det så gøy som mulig på veien, og vi håper innspillingsgleden smitter over på lytterne, sier Skillingstad.

Her finner du Jakt- og fiskepodden på Spotify, Apple podcast eller på Statskogs nettsider. Du finner den også på alle andre plattformer for podcast.

Ettertraktede episoder

Noen episoder har samlet lyttere over mye lengre tid enn ferskere episoder, så konkurransen er litt ujevn og ferske episoder tar kraftig innpå.

Uansett er tallenes tale slik: Her er de seks mest avspilte episoden av Jakt- og fiskepodden.

Stiger i gradene

Her er noen andre episoder som tar innpå topplista og kan være verdt å sjekke ut.