Hopp til hovedinnhold
Harehund med fangst
istock.com/PålHøyum
Jakt og fiske

Beitefuru, storørret og harehund i ulveland

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad
Nyheten er over ett år gammel

Spennet er stort og spørsmålene gode når lytterne bestemmer i Jakt- og fiskepodden.

Denne uka serveres nemlig spørsmål fra lytterne uforberedt på kunstnersjel og informasjonssjef Espen Farstad (NJFF) og rypedoktor og fagsjef Jo Inge Breisjøberget (Statskog). Som vanlig bruker de nesten irriterende kort tid på å svare uforholdsmessig godt!

Spør og svarer

Temaene varierer stort. En lurer på hva som skjer med tiurene når beitefurua blir hogd. En annen vil vite svaret på et av livets aller største mysterier: Hvordan lure storørreten opp fra dypet?

- Det er mange knakende gode spørsmål som gjør episodene mer spennende. Bør det være skyteprøve på rådyrjakt med hagle? Oppleves fluefiskesoner ekskluderende? Hvorfor har elgvekta stagnert på Sørlandet selv om stammen er redusert for lenge siden? Det er jo ikke akkurat enkelt å svare på dette på direkten, men mine to kompanjonger klarer seg jo ikke så aller verst, sier programleder Trond Gunnar Skillingstad.

Ørret Istock/photographer3431

Finn oss

Her finner du oss på Apple podcast. Om du heller foretrekker Spotify, finner du oss her. Du kan også høre episoden her og nå ved å trykke play under.

Her er oversikt over alle episoder på våre nettsider.

Har du lyst til å få nyhetsbrev på e-post fra Statskog, kan du skreddersy det her