Hopp til hovedinnhold
Hogstmaskiner
Steinar Johansen
Andre nyheter

Knut Storberget og Tone Margrethe Reierselmoen nye styremedlemmer i Statskog SF

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

I ordinært foretaksmøte i Statskog SF er det utnevnt nytt styre i Statskog SF for perioden 2023-2025. Gunnar Olofsson er gjenvalgt som styreleder, og Ole Johan Jonsson Eira og Ellen Tveit Klingenberg er gjenvalgt som styremedlemmer. De ansatte i Statskog SF har gjenvalgt Siw Anita Kvam og Øystein Sundnes som ansattrepresentanter i styret.

Knut Storberget er valgt som ny nestleder i styret, og Tone Margrethe Reierselmoen er valgt som nytt styremedlem.

Knut Storberget, f. 1964 er utdannet jurist og er Statsforvalter i Innlandet. Han var i perioden 2001–2017 stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet fra Hedmark. Han var justisminister i seks år og har også erfaring fra justiskomiteen, finanskomiteen og næringskomiteen på Stortinget. Storberget har mange års erfaring som advokat i eget og andres advokatfirma.

Knut Storberget Statsforvalteren i Innlandet/Kristina Skamsar

Tone Margrethe Reierselmoen, f. 1968, er siviløkonom fra Norges handelshøyskole. Reierselmoen er ansatt i Norsk Hydro som Head of People Performance. Hun har vært styreleder i forsikringsselskapet Skogbrand, styremedlem i Verdalsbruket, styremedlem i DNT, kontrollkomiteen til Storebrand bank og er nestleder i styret i Skogkurs.

Les mer i saken hos Landbruks- og matdepartementet