Hopp til hovedinnhold
Fiske i Øvre Dividal nasjonalpark
Jan Erik Hansen/tursiden.net
Jakt og fiske

Jobbe med jakt og fiske? Oh yes!

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Statskogs regionsjef i Troms har aldri opplevd maken til interesse for å jobbe med jakt og fiske.

Han tenkte at ti-femten kandidater ville melde seg, og håpet at tallet kanskje kunne nærme seg 20. Drømmeresultatet overgikk forhåpningene med stor margin.

Naturopplevelser

- Opptellingen viste hele 57 søkere. Det er tydeligvis attraktivt å jobbe med jakt, fiske og ikke minst det å ta vare på de fantastiske opplevelsene som norsk natur har å by på, sier regionsjef Knut Fredheim.

Stillingen som jakt- og fiskekonsulent i Troms ble lyst ut i starten av april. Statskog har betydelige eiendommer i fylket som er svært attraktive for jegere og fiskere.

Sterkt nasjonalt kompetansemiljø

- Samtidig blir man en del av et lag nasjonalt i Statskog som er i ferd med å gjøre viltforvaltningen til et internasjonalt utstillingsvindu. Det kommer forvaltere og forskere fra mange land for å lære mer om hvordan vi sikrer bærekraftig høsting, forteller Fredheim.

Attraktive tilbud i Troms

Statskogs tilbud i Troms spenner over en rekke elver og tusenvis av fiskevann som byr på fiskemuligheter i verdensklasse. Samtidig er fylket kjent for sine attraktive rypejaktområder og det som antakelig er landets sunneste elgstamme. Tilgjengeligheten til områdene er styrket gjennom utleiehytter og åpne buer. Enkelte tilbud er gratis å bruke.

Her kan du abonnere på nyhetsbrev fra Statskog.