Hopp til hovedinnhold
Atnaelva - like ved Sjølyst utleiehytte
Torkel Skoglund
Hytter og friluftsliv

Full tenning på hyttetur

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Ei gratis hyttehelg i tureldorado var den enkle premien. Det vakte voldsomt engasjement.

Midt oppe i digitalisering, kunstig intelligens og selvkjørende biler ser det ut til at lengselen etter ro, nærhet og norsk natur fortsatt er sterk. I et Facebook-innlegg forrige fredag lokket Statskog med gratis hyttepremie på denne hytta - Sjølyst (inatur.no). Kriteriet var å legge inn en kommentar om hvem man ville ta med på tur og hvorfor.

Engasjementet ble mildt sagt sterkt gjennom hele uka som er gått. Da trekningen ble gjennomført med et dataprogram i dag viste det hele 2000 deltakere! Begrunnelsene var mange, men kretset ofte rundt det å skape rolig tid sammen med sine nærmeste i ei enkel hytte som gir fred og ro i norsk natur.

Sjølyst - utleiehytte Torkel Skoglund

Den heldige vinneren ble til slutt Helene Haaberg Bakk. Gratulerer!

Vi ble rett og slett inspirert av at så mange ble med i konkurransen at vi har trukket ut ti andre vinnere som får en liten premie fra oss. Disse er registrert med følgende på Facebook:

Marit Holtan, Ann Kristin Brændhaugen, Hans Magne Roen, Glenn Andre Aulie, Inge Brenden Seigerud, Åse Letrud Vikenes, Kari Sletholen Lund, Marlin Hønemor Marcussen, Linda Merete Lie og Judith Anita Kloppbakken.

Har du lyst til å abonnere på nyhetsbrev fra oss?