Hopp til hovedinnhold
Reisadalen mot imofossen
Geir Wagnild
Andre nyheter

Frister det å jobbe med norsk natur som arbeidsplass?

Abf 181213 130422
Anne Berit Flo

Vi har en ledig, fast stilling i Fjelltjenesten i Troms og søker etter rett person til jobben. Denne stillingen vil være knyttet til vårt kontor på Storslett i Nordreisa.

Stillingen som "Utmarkskonsulent" innebærer svært varierte oppgaver. Du må være glad i å være ute da det er der det skjer; forvaltningsoppgaver, praktiske håndverksoppgaver, natur- og kulturminneoppsyn blant annet.

Har du lyst til å være med på å ta vare på fellesskapets verdier på heltid?

Les mer og søk her (jobbnorge.no)

Søknadsfrist: 27. november 2022

Vil du abonnere på nyhetsbrev fra Statskog?

Litt om Statskog Fjelltjenesten

Fjelltjenesten er Statskog sitt profesjonelle feltapparat. Fjelltjenesten har i dag 20 ansatte tilknyttet Statskogs lokalkontor i Troms, Nordland og i Sør-Norge. Dette gir en desentralisert tilstedeværelse med sterke fagmiljø og sikrer god lokalkunnskap. De ansatte har bred naturfaglig kompetanse og lang erfaring innen naturoppsyn, registreringsarbeid, tilrettelegging for friluftsliv og skjøtsel.

Fjelltjenesten leverer tjenester til flere oppdragsgivere ut over Statskog; Landbruks- og matdepartementet (LMD), Statens naturoppsyn (SNO), Miljødirektoratet, statsforvaltere, kommuner, forskningsinstitusjoner, elv- og grunneierlag, kraftlag, Turistforeningen (DNT) med flere.

Les mer om Statskog Fjelltjenesten