Hopp til hovedinnhold
Reisa Np Utsikt Jerta Geir Wagnild
Geir Wagnild
Andre nyheter

Fredheim blir sjef i Statskog Troms

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad
Nyheten er over ett år gammel

Onsdag ble Statskogs regionsjef ny ordfører i Senja. Nå overtar Knut Fredheim (57) som regionsjef for Statskog i Troms.

Fredheim har hatt en rekke lederstillinger i forsvaret i inn- og utland, og kommer fra stillingen som oberst og avdelingssjef i hærstaben.

- Han har omfattende ledererfaring, er en aktiv friluftsmann og kjenner Troms svært godt. Vi gleder oss til å ha Knut med på laget i årene framover, sier administrerende direktør i Statskog, Gunnar Lien.

Tom-Rune Eliseussen ble tilsatt som regionsjef i Troms tidligere i høst. Da kommunestyret i nye Senja kommune denne uka ble konstituert, ble Eliseussen valgt som ordfører. Dermed settes nå Knut Fredheim inn som regionsjef fra og med 1. november.

- Dette betyr at Senja får en drivende god ordfører, samtidig som vi får en ny og dyktig regionsjef med på laget, sier Lien.

Knut Fredheim - ny regionsjef i Troms Privat

Fredheim understreker at Statskog er en viktig samfunnsaktør i Nord-Norge og gleder seg til å være med på laget som skal videreutvikle Statskog.

- Det handler ikke minst om å løfte fram de fantastiske friluftsverdiene som vi eier i fellesskap. Samtidig er jeg nå blitt kjent med at Statskog driver med mye mer enn det jeg var klar over fra før. Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på denne jobben, sier Knut Fredheim.

Vil du abonnere på nyheter fra Statskog?