Hopp til hovedinnhold
Statskogmillionen - illustrasjoner
APT
Andre nyheter

Bronse i europeisk designkonkurranse

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad
Nyheten er over ett år gammel

Statskog og Try Apt kom på pallen i en europeisk kåring av god design. Løsningen for «Statskogmillionen» høster dermed igjen internasjonal anerkjennelse.

European Design Awards (EDAwards) er en årlig premiering av fremtredende designarbeid. Webløsingen for «Statskogmillionen» har vunnet bronseplass innen kategorien «Digital – Promotional site» i konkurranse med ledende selskap i Europa.

- Gir god følelse

- Dette er en bekreftelse på at vi lykkes med det vi ønsker, nemlig å ha en brukervennlig løsning som gir en god følelse å bevege seg rundt i, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Statskogmillionen - illustrasjoner APT

For friluftsliv

«Statskogmillionen» er en ordning i Statskog som yter bidrag på 5 000 eller 10 000 kroner til aktiviteter som bygger friluftsliv og bærekraftig bruk av norsk natur. Totalt bidrar Statskog med en million kroner årlig i ordningen, som i svært stor grad går til å understøtte frivillige organisasjoners dugnadsarbeid.

Her finner du weløsningen for «Statskogmillionen»

Urdalsknuten - folk på varden Frank Haughom

Bedømt av journalister

Statskogmillionen har tidligere fått utmerkelsen «Site of the day». Med bronseplass i ED-Awards blir anerkjennelsen bekreftet av en jury som består av journalister og designkritikere.

- Nettopp det gjør at vi legger ekstra stor vekt på denne prisen. God design i seg selv holder ikke. Her må god design underbygge brukeropplevelsen slik at løsningen kommuniserer godt. Dette var en flott anerkjennelse å få, sier daglig leder i Try Apt, Kaare Øystein Trædal.