Hopp til hovedinnhold
Statskogmillionen illustrasjonsbilde
Trond Gunnar Skillingstad
Hytter og friluftsliv

UT.no hjelper deg

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Formidabel trafikkøkning, to millioner på statsbudsjettet og testvinner på TV2. Nå løsner det for turportalen UT.no.

Målet er å bli friluftslivets google. Den Norske Turistforeningen (DNT) er primus motor i utviklingen av UT.no, og har fått med seg Friluftsrådenes Landsforbund og Statskog som sentrale samarbeidspartnere rundt satsing på en felles portal.

Sterk brukervekst

Sommeren 2020 har medført en svært kraftig vekst i trafikken og millioner av brukere henter inspirasjon og konkrete turtips på portalen. Nå vil regjeringen bidra til å styrke og videreutvikle UT.no som en nasjonal turportal fra 2021 gjennom øremerkede midler til DNT.

- Dette er en fantastisk nyhet for friluftsliv og folkehelse, sier en svært fornøyd generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang.

(saken fortsetter)

U Tno

Bak søkefeltet på UT.no skjuler deg seg fantastiske friluftsopplevelser i hele landet.

UT.no hjelper deg

På toppen av kraftig brukervekst og støtte over statsbudsjettet, blir UT.no nå plassert øverst på pallen av TV2 hjelper deg.

Her kan du lese testen.

- UT.no er en suksesshistorie som vi bare ser starten av. Digital tilrettelegging vil gi et viktig bidrag til friluftsliv og folkehelse i Norge. Dette er veldig spennende og meningsfullt for oss å være med på, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad

Trond Gunnar Skillingstad

Dette er veldig spennende og meningsfullt for oss å være med på, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.