Hopp til hovedinnhold
Arctic Race i Troms
ARN/G.Demouveaux
Andre nyheter

Tidtavlemann med VIP-plass i sykkelsirkuset

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Når noen går i brudd, suser motorsykkelen og Statskogs mann mellom hovedfelt og utbrytere for å vise tidsdifferansen. Han har kremjobben i verdens vakreste sykkelritt!

- Jeg sitter på motorsykkel midt blant rytterne, og har som oppgave å vise tidsdifferansen når det er ryttere som går i brudd. Tidene får jeg på øret via radio. Jeg kaller bare plassen min for VIP Pluss, tett på verdens beste syklister, forteller Fredrik Aunegård.

Fast jobb

Han har hatt en av landets nydeligste jobber seks ganger under Arctic Race. Hans rolle er å vise tidstavla til rytterne.

Sjekk videoen med Fredrik under. Kanskje du kjenner han igjen fra TV-sendingene?

Arn Mc Sf Arctic Raceof Norway Arctic Race of Norway

Støttet siden oppstarten

Sykkelrittet Arctic Race of Norway kombinerer sjel, kreativitet og profesjonalitet med noe av verdens vakreste omgivelser. Statskog har vært støttespiller siden oppstarten.

- Vi vil bidra til å bygge samfunnene der vi har virksomhet og eiendom, og Statskog forvalter mye av Nord-Norge på vegne av fellesskapet. Arctic Race of Norway har blitt en folkefest og et norsk idrettseventyr, sier kommunikasjonssjef I Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Thor Hushovd, Trond Gunnar Skillingstad og Knut Eirik Dybdahl Rune Dahl

Aktivt publikum

Fredrik er imponert over hva publikum skaper av opplevelser for rytterne.

- Ja, tross pandemi er de fortsatt like fantastiske, pynter hager og busstopp og kler seg ut. Det er fantastisk å kjøre rundt i løypa og oppleve folkelivet, sier Fredrik.

Fredrik Aunegård styrer tidstavla i Arctic Race Fredrik Aunegård
ARN21 Fredrik Aunegaard6