Hopp til hovedinnhold
Orrhane Foto Shutterstock
Shutterstock
Jakt og fiske

Orrhanens smarte knep, rakkelhaner og smisk

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad
Nyheten er over ett år gammel

En av skogens vakreste fugler har en forsvinnende liten hjerne i forhold til jegerne. Likevel trekker som regel orrhanen det lengste strået.

Trioen i Jakt- og fiskepoddens studio med Espen Farstad (NJFF), Jo Inge Breisjøberget (Statskog) og Trond Gunnar Skillingstad (Statskog) snakker om ett av sine favorittemner. Her blir det orrfugl, rakkelhaner, jakttips og en svært så smiskende innledning.

Selvtillit fra start

- Jeg føler at de blir mye lettere å ha med å gjøre hvis jeg gir dem litt skryt og selvtillit i starten av episoden. Taktikken fungerer spesielt godt på menn. På seg selv kjenner man andre, sier programleder Skillingstad.

Du kan høre episodene på Spotify, Iphone og en rekke andre plattformer for podcast. Her finner du full oversikt over episoder og plattformer for Jakt- og fiskepodden


Trioselfie

De faste traverne i Jakt- og fiskepodden er fra venstre: Trond Gunnar Skillingstad, Jo Inge Breisjøberget og Espen Farstad

Lytterfavoritt

En tidligere utgave av podcasten handler om skogsfugl. Det er blitt en lytterfavoritt.

- Det tar vi som et tegn på at folk vil ha mer, så nå har vi spisset oss inn på orrfuglen, og orrhanen i særdeleshet, sier Skillingstad.

Flere muligheter

Om vår ferske episode faller i smak, kan det nok hende at du også liker disse: