Hopp til hovedinnhold
Sondre Breian NJFF
Jakt og fiske

Mer fangst og fiskelykke med nye kroker

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Han har fisket skate og hai fra kaia i Namsos, drar ned snittalderen i studio betydelig og strør om seg med moderne fisketips i ukens utgave av Jakt- og fiskepodden.

I episoden hører du nemlig sportsfiskekonsulent og fiskeentusiast Sondre Breian (NJFF). Da ert det nok ikke slik lenger at sluk er sluk og krok er krok.

Neida, her er det kommet muligheter og finesser som har løftet fangstmulighetene til nye høyder for de ivrigste.

Kjøpes fiks ferdig

Det kan det også gjøre for deg, for i ukens utgave av Jakt- og fiskepodden serverer vi et lite dykk ned i et hav av nye, smarte varianter. Og faktisk: Det er helt innenfor rekkevidde for folk flest, og remediene kan enkelt kjøpes fiks ferdig uten at det svir spesielt i lommeboka av den grunn.

Som vanlig hører du også rypedoktor Jo Inge Breisjøberget (Statskog), kunstnersjel Espen Farstad (NJFF) og podsjef Trond Gunnar Skillingstad (Statskog).

142 gratis episoder

Her kan du se en oversikt over alle episoder. Du finner også podcasten på Spotify, Apples Podcaster og andre plattformer. Jakt- og fiskepodden er gratis. Du kan spille av ukens episode direkte i webspilleren under.

Vil du lese litt mer om hva Statskog gjør for friluftslivet i Norge? Da kan du gå inn her: https://www.statskog.no/hytter...

Her er gjengen i ukens episode, fra venstre: Trond Gunnar Skillingstad, Espen Farstad, Sondre Breian og Jo Inge Breisjøberget.

Sondre Breian med trio