Hopp til hovedinnhold
Jaktogfiskepodden tiur
Jakt og fiske

Jakt og fiskepodden rir igjen

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Nytt design, egen facebookside og mange spenstige episoder er på vei ut. Jakt og fiskepodden blir sprell levende igjen.

Podcasten så lyset sist høst, og fire testepisoder ble publisert. Nå er besetningen satt, designet er løftet og podcasten har fått sin egen facebookside. En rekke episoder ligger klare til publisering.

Eksperter i studio

- Jeg sitter med to av dem som kan aller mest om jakt og fiske i Norge til min disposisjon i studio, så det kan jo ikke bli annet enn bra. I tillegg krydrer vi med spennende gjester som skaper en ekstra dynamikk, sier podcastleder Trond Gunnar Skillingstad.

Skillingstad er til vanlig kommunikasjonssjef i Statskog. De faglige alibiene er fagsjefen i Statskog, Jo Inge Breisjøberget, og informasjonssjefen i Norges Jeger og Fiskerforbund, Espen Farstad. Begge er tungt lastet med både praktisk jakt- og fiskeerfaring og forskning på områdene. Breisjøberget tok doktorgrad på rypeforvaltning i 2018.

Følg Jakt og fiskepodden på facebook; https://www.facebook.com/jaktogfiskepodden/

Jakt og fiskepodden tgs bilde

På bildet fra venstre: Trond Gunnar Skillingstad, Jo Inge Breisjøberget og Espen Farstad

Glødende interesse

Farstad håper jegere og fiskere både får nytte og glede av jakt og fiskepodden.

- Det er ingen overdrivelse å si at jeg er glødende interessert, og det tror jeg merkes også på podcasten. Jeg jakter og fisker så snart jeg får mulighet og koser meg når jeg kan tilberede og servere det fantastiske vi kan høste fra naturen. På toppen av det hele får jeg jobbe med å ta vare på de norske jakt- og fisketradisjonene, sier Farstad.

Svinepest og jakt med pil og bue

Hva kan du vente deg framover? Her spenner vi bokstavelig talt vidt: Fra bueskyting, tilberedning av vilt og fluefiske i sjøen til elgjakt, afrikansk svinepest og tips til sosiale medier. For å nevne noe.

Gå inn der du pleier å finne podcaster, søk på jakt og fiskepodden og trykk «abonner». Da får du varsel når nye episoder kommer ut, og kan selv vurdere hva som frister. Hver episode blir også omtalt på podcastens facebookside.

Her finner du Jakt og fiskepodden:

Apple: https://podcasts.apple.com/no/podcast/jakt-og-fiskepodden/id1437172827

Spotify: https://open.spotify.com/show/0zpqUQAediIrBOl86cmHqp

Acast: https://shows.acast.com/jaktog...