Hopp til hovedinnhold
Kvinner på jakt
Trond Gunnar Skillingstad
Jakt og fiske

Jakt, blod og Instagram!

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad
Nyheten er over ett år gammel

Litt blod på jegernes bilder kan få kommentarfelt til å koke av forakt. Hvilke jaktbilder tåler dagens lys på sosiale medier, og hvorfor er det viktig å være der?

- Det er ingen vits i å ødelegge omdømmet til jakta ved å legge ut ting som folk ikke har lyst til å se. Hvis jeg plutselig skulle splashe instagramprofilen min med et skikkelig slakt så hadde folk tenkt: Hvorfor i all verden la du ut det – hva er det du driver med, sier Hege Janson Skogen.

Her finner du alle episoder i Jakt- og fiskepodden

Hun og Hanna Møller har igjen tatt turen innom oss i Jakt- og fiskepodden. Temaet er blant annet fallgruver og muligheter som ligger i kraften av sosiale medier. Noen bilder får folk til å se rødt, mens andre flyr himmelhøyt på en positiv bølge.

Her er jakt- og fiskepodden på Itunes/Iphone
Her er jakt- og fiskepodden på Spotify og Acast

Hvilke sosiale medier bør du være på, og fungerer de forskjellig? Hvilke klassiske feil bør du unngå? Er det bilder du rett og slett bør holde for deg selv eller pakker vi ting for mye inn i vatt?

Hege og Hanna viser absolutt vei og skaper en uvanlig stor spennvidde i studio. Der sitter nemlig facebookerne Espen Farstad og Trond Gunnar Skillingstad, og ikke minst mannen som tidvis lengter tilbake til tiden da onkel Laurits var på radio, Jo Inge Breisjøberget.

Kort introduksjonsvideo med Trond Gunnar Skillingstad, Hege Janson Skogen og Hannah Møller.