Hopp til hovedinnhold
Trio blid
Trond Gunnar Skillingstad
Jakt og fiske

Vellyd fra sommeren

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Lydløse klær, kulevalg på toppjakt, syvende sans, katastrofeberedskap, vårjakt på rådyrbukk og mye mer. Har du hatt podcast-pause i sommer, bør du sjekke ut denne lista.

Her kan du se en oversikt på våre nettsider over alle episoder. Du finner også podcasten på Spotify, Apples Podcaster og andre plattformer. Podcasten er gratis å høre på.

Her er sommerens episoder på ett brett:

EPISODE 166

KULEVALG, VÅPENVALG OG JAKTTIDER

Er salongrifle med lyddemper smartere våpenvalg på duejakt enn hagla? Hvordan bestemmes hva som er jaktbart vilt? Hva tenker Jo Inge og Espen om kulevalg på toppjakt?


EPISODE 167

LOKKEJAKT PÅ KORTNEBBGÅS

Ikke prøvd lokkejakt på kortnebbgås? Ikke spist speket gåsebryst?? Bli med inn i ukens spesialepisode hvor vi lokker kortnebbgås sammen med den svært erfarne gåsejegeren Ketil Skår.

EPISODE 168

RYPEDOKTOR I BEREDSKKAP, VÅRJAKT PÅ RÅDYRBUKK OG RYPEREFUGIER

Hvis katastrofen kommer, kan jegerkongen fra Solør glise hele veien hjem til sitt eget beredskapslager. I ukens podcast får du dessuten høre om vårjakt på rådyrbukk, introjakt på villrein og undersøkelser av om ryperefugier har effekt.

EPISODE 169

FLUEFISKESONER, LEDDA STREAMERE, VANSKELIGE HØYFJELLSVANN OG LEGENDARISK LIMERICK

Vi har krysset lytternes spørsmål om fluefiske med en av landets fremste fluefiskeeksperter. Velkommen til et dykk ned i fluefiskets herligheter sammen med høyskolelærer i fluefiske, nestor Tore Rydgren

EPISODE 170

SVINGNINGER I RYPEBESTAND, HARVING OG SPREDNING AV HJORTEVILT I NORGE

Hva gjør at rypebestanden svinger? Bli litt klokere med podcastens rypedoktor Jo Inge Breisjøberget (Statskog). Og bli litt klokere om harving med kunstnersjel Espen Farstad (NJFF). Og bli litt klokere på musikk med podsjef Trond Gunnar Skillingstad (Statskog) og ikke minst hør om hvordan hjorteviltets sprer seg ut over landet.

EPISODE 171

JAKTKLÆR, SYVENDE SANS PÅ JAKT OG FISKE OG ALLROUND FLUEFISKESTANG

Er jaktklær med membran lydløse nok? Finnes det en enkelt fluestang som fungerer både på sjøen, elva og fjellet? Og har du en slags syvende sans som slår inn når skogsfuglen er nær?