Hopp til hovedinnhold
IMG 20191011 133942 gutta
Jakt og fiske

Jaktfeber fra barnsben

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Hvordan tennes jaktgnisten fra barnsben? Og er det noen sammenheng mellom DDT, DDE og Djungelolja?

Hvilke jaktformer bør du ta med ungene på? Hva med eget våpen? Hva er en god alder å starte jaktkarrieren? Hvilke opplevelser setter de største sporene?

Bli med inn i ukens humørfylte episode hvor vi stifter nærmere bekjentskap med rypedoktor Jo Inge Breisjøbergets (Statskog) jaktoppvekst og kunsternsjel Espen Farstads (NJFF) voksne inntreden til jaktlivets lyst.

Og dessuten sneier vi innom podsjef Trond Gunnars Skillingstads (Statskog) forhold til Djungelolja i Børgefjell, og Espens hypotese om sammenhengen mellom DDE og DDT.

Gratis inspirasjon

Jakt- og fiskepodden er for deg som kjenner nakkehårene reise seg av vellyst til lyden av fluesnelle og hagle. Og for deg som ganske enkelt vil ha diskusjoner, fakta, råd og tips om jakt og fiske. Fellesskapets grunneier, Statskog, gir ut podcasten i samarbeid med Norges jeger- og fiskerforbund.

Her kan du se en oversikt over alle episoder. Du finner også podcasten på Spotify, Apples Podcaster og andre plattformer. Jakt- og fiskepodden er gratis. Du kan spille av ukens episode direkte i webspilleren under

Astrid og Mina Breisjøberget