Hopp til hovedinnhold
Ørret i hånd
BobGross/istockphoto
Jakt og fiske

Fiskeåret rundt

Tgs 181213 130547
Trond Gunnar Skillingstad

Fiske gir naturopplevelser i alle årstider. Bli med på en reise gjennom året.

Ukens utgave av Jakt- og fiskepodden har nemlig pratet seg gjennom en lang rekke muligheter som byr seg fram i dette fantastiske landet gjennom året, enten det handler om sjø, elv eller vann.

Og vi merket ganske tidlig i samtalen at man aldri greier å heve seg over visse konkurranser, slik som hvor stor gjedde man har tatt...

(Se nederst i artikkelen, der er en relativt ung kar med et bredt smil).

- Årets høydepunkt

- Akkurat nå, med store begrensninger som følge av korona-viruset, gir det ekstra mening å by på kunnskap og inspirasjon rundt fiske gjennom podcasten. Det er bærekraftig, billig og lett å gjennomføre med smittefrie avstander. Du kan finne muligheter nært der du bor, du kan fiske alene eller ta med familien. Å bytte ut sydenstrandopplevelser med fiskeopplevelser i Norge kan bli årets høydepunkt, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

20150901 Hamaroy Kjell Fredriksen Kjell Fredriksen

Muligheter der du bor

Fiske er i svært få tilfeller kostbart. Stort sett er det enten gratis eller billig. Ikke minst gjelder det på statsgrunn i innlandet, hvor fisket forvaltes av Statskog og fjellstyrene. Sjekk ut gode tilbud fra private og offentlige tilbydere på Inatur.

Gjedde - fangst i båt jekurantodistaja/mostphotos.com
Oerretmiddag fjellet Jan Erik Hansen Jan Erik Hansen
Espen Farstads rekordgjedde Espen Farstad

Informasjonssjef Espen Farstad i Norges Jeger- og Fiskerforbund i en av sine lykkeligste stunder.