Hopp til hovedinnhold
Hyttetomt

Sulitjelma Fjellandsby Nord - Sulitjelma

Gruvesamfunnet Sulitjelma ligger i Fauske kommune i Nordland Fylke. Sulitjelma Fjellandsby har en alpinbakke på 800 meter med sju traseer og terrengpark som passer alle ferdighetsnivå, og dette er også et flott utgangspunkt for langrenn. For den som liker jakt og fiske, er det rikelig med muligheter.

Flere av de 400 fiskevannene i Sulitjelmafjellene ligger i umiddelbar nærhet til bilvei. Det er blant annet tre fiskevann i nærheten til hytteområdet; Langtjønna, Dajavannet og Emmavannet.

Skitrekket er et tallerkentrekk og har kapasitet på ca. 900 personer i timen og det er utleie av skiutstyr på stedet. Rett utenfor døra finner er ca. 3,5 km med oppkjørte langrennsløyper. Det går ei løype opp til Kjelvatnet og skihytta som kobles på det øvrige løypenettet i Sulitjelmafjellet.

Statskog har bygget 110 skutergarasjer i Daja, og disse er det mulig å leie.

Adkomst

Følg E6 fra Fauske sentrum sørover mot Saltdal. Følg skilting som viser avkjørsel ved Finneid ca. 2 km fra Fauske sentrum. Følg deretter FV 830 i 35 km mot Jakobsbakken. Hyttefeltet ligger ca. 100 km fra Bodø.

Mer om hyttetomtene

Infrastruktur
Strøm og fiber er tilgjengelig fra felles strøm- og fibertilkoblingspunkt. Framføring fra felles tilkoblingspunkt til hytta dekkes av hver fester.
Årlig festeavgift
kr 9 400
Andel grunnlagsinvesteringer
kr 230 000
Andre kostnader
Saksbehandlingsgebyr kr 8 600
Annet
Tomt nr 6 er ledig

Kontakt

Stine Bottenvatn

Stine Bottenvann

eiendomskonsulent
Kontorsted: Fauske

Epost: sbo@statskog.no
Tlf: 970 84 338