Hopp til hovedinnhold
Hyttetomt

Storvassbukta - Namsos

Storvassbukta hyttegrend i Furudal statsallmenning består av sørvendte hyttetomter med gode solforhold og flott utsikt mot Finnvollvatnet. «Vesterfjellet» i Namdalseid, med sine fiskemuligheter og turterreng, har lenge hatt en egen klang hos friluftslivsinteresserte.

En av Norges beste smålakselver, Årgårdselva, gjør Namdalseid til en populær destinasjon for hobbyfiskere. Namdalseid har også gode jaktmuligheter med en stor stamme elg og rådyr, og er en populær hyttekommune.

I barmarksesongen er det skogsbilveg med bomvegavgift fram til området fra fylkesveg 715, «Osenvegen». Fra skogsbilvegen er det bygd stikkveger fram mot tomtene 1-2 og 3-5. Vinterstid brøytes skogsbilvegen i dag til Langvassheimen, drøyt 2 km unna.

Les mer om hyttetomtene på finn.no

Mer om hyttetomtene

Infrastruktur
Innlegging av vatn fordrer kommunalt godkjent avløpsløsning. Toalett vil i utgangspunktet være såkalt bio-do eller andre avløpsfrie løsninger som kommunen godkjenner. Ikke tilgang til strøm.
Årlig festeavgift
kr 4 656
Andel grunnlagsinvesteringer
kr 91 000
Andre kostnader
Sakskostnader for oppretting av festekontrakt kr 7 600. Kommunale kostnader for matrikkelbrev og tinglysning av dette og festekontrakten hos Kartverket kommer i tillegg.
Annet
Ledige tomter: 4, 5, 6, 7, 8, 9

Kontakt

Lbg

Lillian Bergli

eiendomskonsulent
Kontorsted: Steinkjer

Epost: lbg@statskog.no
Tlf: 415 59 998