Navigere opp
Logg på
 
 
 
Du er her: Forsiden > Eiendommene > Ledig hyttetomt > Ledig hyttetomt i Hedmark
Ved Isteren i Engerdal. Sølen i bakgrunnen. Foto: Siw Anita Kvam

Ledig hyttetomt i Hedmark

I Hedmark selger Statskog hyttetomter i det flotte Femundsområdet som er et eldorado på friluftliv. Vi formidler også her informasjon om ledige hyttetomter i Rendalen der tomtene ligger på Statskogs grunn, men formidles via SB Skog.

Fra Femund Villmarksgrend Foto: Statskog
Ledig hyttetomt: Engerdal/Femunden - Femund Villmarksgrend
Femundsområdet er et eldorado for den som liker en aktiv ferie i rolige omgivelser. Femundselva og Femundsmarka er kjent for sitt fiske, et paradis for den som liker å gå tur på ski eller til fots, padle eller driver småviltjakt. Beliggenhet 675 - 710 m.o.h.

Hyttetomt Snerta Foto: Olaug Lillestu Lundby
Ledig hyttetomt: Engerdal/Femunden - Snerta
Femundsområdet er et eldorado for den som liker en aktiv ferie i rolige omgivelser. Femundselva og Femundsmarka er kjent for sitt fiske, et paradis for den som liker å gå tur på ski eller til fots, padle eller driver småviltjakt.

Foto: Statskog Glomma
Ledig hyttetomt: Rendalen - Nøkkelåkjølen
Ledige hyttetomter Rendalen kommune i nærheten av Sølenområdet med fint turterreng både sommer og vinter. Femundsmarka, Storsjøen , elva Mistra og gode muligheter for rype- og reinsjakt like i nærheten.

Fra et hyttefelt i Rønningsåsen Foto: Christian Sletengen
Ledig hyttetomt: Rendalen - Rønningsåsen fritidsområde
Ledige hyttetomter Rendalen kommune i nærheten av Sølenområdet med fint turterreng både sommer og vinter. Femundsmarka, Storsjøen , elva Mistra og gode muligheter for rype- og reinsjakt like i nærheten.

Lauvåsen hytteområde
Ledig hyttetomt: Stor-Elvdal - Lauvåsen
Lauvåsen Fritidsområde er et veletablert område som ligger i Vinjevegområdet i Stor-Elvdal kommune. Hyttefeltene ligger i fjellskogen ved et gammelt seterlandskap. Tursti og løypenett er tilgjengelig sommer og vinter.

Ledig hyttetomt: Trysil - Fulufjellet
Fulufjellet hyttegrend ligger i Fulufjell nasjonalpark, Ljørdalen i Trysil. Hyttetomtene har en meget fin og solrik beliggenhet, lokalisert ca. 700 m.o.h. i et skrånende vestvendt terreng.Inatur.no GodTur.no Rypeprosjektet 2006 - 2011
Statskog SF | Søren R. Thornæs vei 10, Postboks 63 Sentrum, 7801 Namsos | Tlf: 07800 | post@statskog.no | webmaster@statskog.no