Navigere opp
Logg på
 
 
 
Du er her: Forsiden > Om Statskog > Statskog på Helgeland

Statskog på Helgeland

Statskog Helgeland omfatter all statlig grunn i Nordland fra Salten i nord til fylkesgrensen mot Nord-Trøndelag i sør. Regionen består av innkjøpte statseiendommer, og utgjør ca. 9000 km2, det mer enn 50 prosent av totalarealet på Helgeland.

Her kan du lese mer om Statskog på Helgeland

 Regionsjef Helgeland

Wenche Hjelmseth

Mo i Rana

Tlf: 07800
Mobil: 916 22 005
E-post

 

Kontorsteder og ansatte i Helgeland
Hattfjelldal  Mo i Rana    
Mosjøen   

​​​ ​​


Hundaalvatnet_Vefsn Foto: Lars Lorentzen
Fakta om Statskog på Helgeland
Statskog Helgeland omfatter all statlig grunn i Nordland fra Salten i nord til fylkesgrensen mot Nord-Trøndelag i sør. Regionen består av innkjøpte statseiendommer.
Vefsna (illustrasjonsbilde)  Foto: Arild Tokle
Organisering av Vefsnavassdraget
Som følge av nye krav til organisering av lakseelver må Vefsnavassdraget organiseres i tråd med disse bestemmelsene i ny § 25 i lakse- og innlandsfiskeloven med tilhørende forskrift.
Ordfører Waage i Rana stod for åpningen Foto: Borghild Simengård
Fra E6 til turmål på Helgeland
Statskog og Polarsirkelen friluftsråd og lokale aktører har skiltet mange turmål i regionen. Ordfører Geir Waage foretok den offisielle åpninga av merkeprosjektet i Virvassdalen i 2010
Ømmervatn og Hatten i Vefsn kommune. Foto: Per Chr. Enger
Hytteutleie i Nordland
Statskogs hytteutleie i Nordland er et godt utgangspunkt for fine turer i fjell og skoglandskap. Med hytter både nord og sør for Polarsirkelen spredt over hele Nordland, er utvalget godt.
Rauvatnet i Hattfjelldal  Foto: Lars Lorentzen
Ledig hyttetomt i Nordland
I Nordland har Statskog ledige hyttetomter i Saltdal, Hattfjelldal og Gildeskål. Tomtene ligger i attraktive områder for jakt, fiske og friluftsliv. Tomtene er både festetomter og salgstomter (Saltdal).


Inatur.no GodTur.no Rypeprosjektet 2006 - 2011
Statskog SF | Søren R. Thornæs vei 10, Postboks 63 Sentrum, 7801 Namsos | Tlf: 07800 | post@statskog.no | webmaster@statskog.no