Navigere opp
Logg på
 
 
 
Du er her: Forsiden > Om Statskog > Statskog i Salten
 

Statskog i Salten

Statskog Salten omfatter statlig grunn i Nordland fra Saltdal kommune  i sør, til og med Tysfjord kommune i nord. Arealet utgjør ca 5918 km2 som er mer enn 45% av totalarealet i Salten.

Her kan du lese mer om Statskog i Salten

 Regionsjef Salten

 

Jan Normann Nilsen

Fauske

Tlf: 07800
Mobil: 412 58 048
E-post

Kontorsteder og ansatte i Salten
Fauske  Storjord    
​​

Skogvokterdagen - Statskog koker kaffe Foto: Jim T. Kristensen
Skogvokterdagen på Storjord
24. juni 2017 arrangerer IL og UL Heimhug, IL Vinger og Statskog den tradisjonsrike Skogvokterdagen. Skogvokterdagen blir i år arragert for 18. gang. I de siste årene har besøket ligget rundt 3000 besøkende.
Oppsynstur i Skaitiaksla, Junkerdalen Nasjonalpark Foto: Hanne Etnestad
Fakta om Statskog i Salten
Statskog Salten omfatter statlig grunn i Nordland fra Saltdal kommune i sør, til og med Tysfjord kommune i nord. Arealet utgjør ca 8600 km2 som er mer enn 40% av totalarealet i Salten.
Balvassveien
Balvassveien - Balvannsveien
Veien er åpen inn til Risevasshøgda. Det er fortsatt enkelte bløte partier og vi ber bilistene kjøre sakte og utenom disse våte områdene. Veien forventes åpnet til Balvatnet fredag 17. juni
Ømmervatn og Hatten i Vefsn kommune. Foto: Per Chr. Enger
Hytteutleie i Nordland
Statskogs hytteutleie i Nordland er et godt utgangspunkt for fine turer i fjell og skoglandskap. Med hytter både nord og sør for Polarsirkelen spredt over hele Nordland, er utvalget godt.
Rauvatnet i Hattfjelldal  Foto: Lars Lorentzen
Ledig hyttetomt i Nordland
I Nordland har Statskog ledige hyttetomter i Saltdal, Hattfjelldal og Gildeskål. Tomtene ligger i attraktive områder for jakt, fiske og friluftsliv. Tomtene er både festetomter og salgstomter (Saltdal).


Inatur.no GodTur.no Rypeprosjektet 2006 - 2011
Statskog SF | Søren R. Thornæs vei 10, Postboks 63 Sentrum, 7801 Namsos | Tlf: 07800 | post@statskog.no | webmaster@statskog.no