Navigere opp
Logg på
 
 
 
Du er her: Forsiden > Hytter > Hytteutleie i Troms
Bærskogvannet i Reisadalen, Troms  Foto: Carl Norberg

Hytteutleie i Troms

Statskogs hytteutleie i Troms ligger i spennende turområder med mange gode fiskevann rundt hyttene. Med nordlys om vinteren eller midtnattssola på sommeren er det mange gode muligheter for uforglemmelige turer.

Langvasstua utleiehytte Foto: Geir Wagnild
Hytteutleie: Balsfjord - Langvasstua
Liten men trivelig hytte til leie ved Langvannet i Balsfjord. Småviltjakt i høyfjell og lavland. Her finner du alt fra tinder og fjellrype til flott lirype-terreng.

Leinahytta utleiehytte Foto: Tore Bjørnstad
Hytteutleie: Bardu - Leinahytta
Leinahytta er en populær utleiehytte av god standard ved Leinavatn i Bardu, Indre Troms. Villmarkshytta ligger i et meget attraktivt område for friluftsliv, jakt og fiske. Her er det gode muligheter for å oppleve villmarka på en komfortabel måte.

Politioddhytta hytteutleie i Bardu, Troms Foto: Tore Bjørnstad
Hytteutleie: Bardu - Politioddhytta
Politioddhytta er en utleiehytte med enkel standard ved innerenden av Altevatn; et populært jakt- og fisketerreng i Bardu kommune.

Gærbethytta utleiehytte Foto: Tore Bjørnstad
Hytteutleie: Kvænangen - Gærbethytta
Hytta er en tradisjonsrik skogkoie ved Gærbetvatnet (Lomvatnet) i Kvænangen. Flott utgangspunkt for friluftsliv, jakt og fiske.

Dalstua hytteutleie Foto: Leidulf Vang
Hytteutleie: Kvænangsbotn - Dalstua
Trivelig utleiehytte som ligger innerst i Kvænangsbotn ved Kvænangselva. Hytta ligger i et flott turterreng med gode muligheter for jakt og fiske, deriblant laksefiske i Kvænangselva.

Hytteutleie - Høgskardstua - Dividalen i Målselv Foto: Lars Frihetsli
Hytteutleie: Målselv - Høgskardhus
Nyrestaurert tømmerhytte med historisk sus øverst i Dividalen. Hytta ligger lett tilgjengelig og er et flott utgangspunkt for jakt, fiske og uteaktiviteter hele året.

Reisavann utleiehytte Foto: Leidulf Vang
Hytteutleie: Nordreisa - Reisavannhytta
Reisavannhytta er relativt nyrestaurert utleiehytte som ligger i flott turterreng like ved Reisavann (Raisjavri) i Nordreisa kommune.

Bergskoghytta - hytteutleie - foto: Tarjei Gundestad
Hytteutleie: Reisadalen - Bergskoghytta
Bergskoghytta utleiehytte har en idyllisk beliggenhet ved Bergskogvannet i Reisadalen. Gode muligheter for både friluftsliv, jakt og fiske. Kort avstand med bil til gode fiskeplasser i Reisaelva.

Biltohytta i Troms - hytteutleie Foto: Tore Bjørnstad
Hytteutleie: Reisadalen - Biltohytta
Biltohytta er en flott, praktisk og romsling hytte til leie ved bredden av Reisaelva. Frittliggende, med usjenert lokalisering i øvre del av Reisadalen. Fin furuskog rundt hytta og tilgang på gode turmuligheter for vandringer, kanopadling og elvebåtturer.Inatur.no GodTur.no Rypeprosjektet 2006 - 2011
Statskog SF | Søren R. Thornæs vei 10, Postboks 63 Sentrum, 7801 Namsos | Tlf: 07800 | post@statskog.no | webmaster@statskog.no