Navigere opp
Logg på
 
 
 
Du er her: Forsiden > Hytter > Hytteutleie i Nordland
Ømmervatn og Hatten i Vefsn kommune. Foto: Per Chr. Enger

Hytteutleie i Nordland

Statskogs hytteutleie i Nordland er et godt utgangspunkt for fine turer i fjell og skoglandskap. Med hytter både nord og sør for Polarsirkelen spredt over hele Nordland, er utvalget godt. 

Bustadmo hytteutleie Foto: Ivar Asbjørn Lervaag
Hytteutleie: Grane - Bustadmoen
Idyllisk utleiehytte ved vannkanten av nedre Fiplingvatn. Godt utgangspunkt for turer i Børgefjell både sommer og vinter. Gode jakt-og fiskemuligheter.

Gåsvatn (nyoppført) i Grane Foto: Mona Nyjordet
Hytteutleie: Grane - Gåsvasshytta
Flott, ny hytte ved Gåsvatnet i Grane kommune. Gåsvatn er kjent som et meget godt ørretvatn, mye benyttet både sommer og vinter. Nærområdet til hytta og fjellområdene nordover ligger i Lomsdal-Visten nasjonalpark.

Øvre Luspen skogstue - hytteutleie Foto: Per Chr Enger
Hytteutleie: Hattfjelldal - Øvre Luspen Skogstue
Øvre Luspen skogstue er en utleiehytte med sjel som ligger ved utløpet av Unkervatn i Hattfjelldal kommune. Det er flott tur- og bærterreng og fine forhold for jakt og fiske i Unkra.

Tiplingen utleiehytte Foto: Arild Tokle
Hytteutleie: Hattfjelldal -Tiplingen Skogstue
Tiplingen skogstue ligger i Hattfjelldal, ved utløpet av Vester Tiplingen. Området er en del av Austre Tiplingen landskapsverneområde like ved Børgefjell nasjonalpark.

Lomtjønnstua - hytteutleie  Foto: Wenche Hjelmeseth
Hytteutleie: Hemnes - Lomtjønnstua
Trivelig tømmerhytte ved interessant fuglebiotop og fine båt- og kanoforhold i Hemnes. Utleiehytta ligger i glissen fjellfuru landskap med utsikt mot sørvest. Moltemyrene er rett utenfor hyttedøra.

Fjellbu utleiehytte innerst i Skjomen, Narvik Foto: Albert Fosli
Hytteutleie: Narvik - Fjellbu
Fjellbu er ei fin lita hytte som ligger nær veien, innerst inn i Skjomendalen i Narvik kommune. Hytta er et naturlig utgangspunkt for jakt, fiske og friluftsliv.

Krokstua utleiehytte Foto: Mona Nyjordet
Hytteutleie: Rana - Krokstua
Trivelig tømmerhytte nær Ranaevla ved Krokstrand. Utleiehytta ligger i skogsterreng ca. 10 km fra flotte jaktmuligheter på Saltfjellet.

Klengstua på Skogvoktergården Foto: Carl Nordberg
Hytteutleie: Saltdal - Klengstua
Klengstua er en av bygningene på den ærverdige skogvoktergården på Storjord i Saltdal. Gården ligger idyllisk til ved elvemøtet mellom Junkerdalselva og Saltdselva, med muligheter for både laks- og sjøørretfiske og mange spennende turmuligheter.

Skogvoktergården Foto: Jim T. Kristensen
Hytteutleie: Saltdal - Skogvoktergården
Ærverdige Skogvoktergården ligger på Storjord i Saltdal. Gården ligger idyllisk til ved elvemøtet mellom Junkerdalselva og Saltdalselva. Det er muligheter for både laks- og sjøørretfiske og mange spennende turmuligheter.

Kvalforssetra utleiehytte Foto: Lars Lorentzen
Hytteutleie: Vefsn - Kvalfors Skogstue
Stor utleiehytte i tømmer fra 1958 som ligger på en åpen setervoll i Kvalforsmarka i Vefsn. Ved bekken som ligger like ved, er det bålplass og benker.Inatur.no GodTur.no Rypeprosjektet 2006 - 2011
Statskog SF | Søren R. Thornæs vei 10, Postboks 63 Sentrum, 7801 Namsos | Tlf: 07800 | post@statskog.no | webmaster@statskog.no