Navigere opp
Logg på
 
 
 
Du er her: Forsiden > Hytter > Hytteutleie i Rogaland og Agder
Njardarheim. På tur til Hytteheia. Rågelona i bakgrunnen. Foto: Statskog

Hytteutleie i Rogaland og Agder

Statskogs hytter til utleie er her samlet i Njardarheim - Sirdalsheiene. Njardarheim er et spennende fjellområde i Setesdal Vesthei med en særs interessant historie. Gode fiskemuligheter og lettgått terreng.Sandvassbu - hytteutleie - Foto: Statskog
Hytteutleie: Bykle - Sandvassbu
Sandvassbu utleiehytte ligger øst for Sandvatn i Bykle og Njardarheim. Omgivelsene er preget av fint og flatt turterreng. Kan nås etter 3 timers fottur fra parkert bil. Det er flere alternativer for adkomst som inkluderer medbrakt egen båt.

Smalevassbu - hytteutleie Foto: Geir Hovland
Hytteutleie: Bykle - Smalevassbu
Smalevassbu utleiehytte ligger i flott turterreng nord-øst i Svartevassmagasinet, i Bykle og Njardarheim. Raskeste adkomst er med egen båt og en snau halv times fottur.

Grautheller vinter - hytteutleie Foto: Geir Hovland
Hytteutleie: Forsand - Grautheller
Grautheller utleiehytte ligger i i vestenden av Grauthellervatnet i Forsand og Njardarheim. Lett tilgjengelig i flott turterreng med tilhørende robåt eller ½ t fottur.

Tverrå - hytteutleie Foto: Geir Hovland
Hytteutleie: Forsand - Tverrå
Tverrå utleiehytte ligger i Forsand, nordvest for demningen til Svartevassmagasinet i Njardarheim. Her er det lite vegetasjon og et flott turterreng. Gratis garnfiske i Svartevassmagasinet. En halvdags fottur fra parkering om sommeren eller 15 min med egen båt.

Bossfjellhytta hytteutleie Foto: Geir Hovland
Hytteutleie: Sirdal - Bossfjellhytta
Bossfjellhytta utleiehytte er ligger ved Botsvatn i sør-vestre enden, vest for Roskreppfjorden i Sirdal og Njardarheim. Fint turterreng. Barnevennlig i forhold til avstand til vei/båt, samt badestrender.

Holmvasshytta hytteutleie Foto: Nils Aal
Hytteutleie: Sirdal - Holmevasshytta
Holmevasshytta er ei utleiehytta som ligger lengst nordøst ved Holmevatn i Sirdal og Njardarheim. Egen robåt disponeres ved hytteleie. Hytta er et godt utgangspunkt for dagsturer til populære turmål som Kjerag og Lysebotn.

Oselega - hytteutleie Foto: Nils Aal
Hytteutleie: Sirdal - Oselega
Oselega utleiehytte ligger på sør-østsida av Taumevatn i Sirdal, et par timers fottur fra parkering om sommeren. Hytta ligger i Njardarheim og her får du flott og lettgått turterreng. Egen båt i uthus ved Taumevatn følger med.

Skjerevasshytta - hytteutleie Foto: Geir Hovland
Hytteutleie: Sirdal - Skjerevasshytta
Skjerevasshytta utleiehytte er den eneste av Statskogs hytter i Njardarheim som ligger ved vei, Brokke - Suleskarvegen i Sirdal. Hytta er et godt utgangspunkt for dagturer til Kjærag og Lysebotn.

Hytteutleie: Sirdal - Stussheller
Dette er ei lita hytte som ligger nordvest ved Roskreppfjorden. Enklest tilgjengelig med egen båt. Flott turterreng.

Taumevassletta Foto: Guro Sødergren
Hytteutleie: Sirdal - Taumevassletta
Taumevassletta er ei koselig eldre utleiehytte koselig beliggende på stor grasslette nord ved Taumevatn mellom elveosene i Sirdal og Njardarheim. Flott turterreng og gratis garnfiske.

Urddalsbu - hytteutleie Foto: Geir Hovland
Hytteutleie: Sirdal - Urdalsbu
Urddalsbu utleiehytte ligger i flott turterreng ved foten av Gråmannsfjellet, nord i Roskreppfjorden i Sirdal. Godt egnet utgangspunkt for å bestige Vest-Agders høyeste punkt; Urddalsknuten (1434 m.o.h) i Njardarheim.

Øyarvassbu - hytteutleie Foto: Anne Berit Flo
Hytteutleie: Sirdal - Øyarvassbu
Et enkelt husvær som ligger praktisk til i forhold til fiske i Øyarvatn. I Njardarheim finner du flott turterreng og ypperlige forhold for jakt og fiske i høyfjell og lavland. Her finner du alt fra tinder og fjellrype til flott lirype-terreng.

Fossebu - utleiehytte - Njardarheim Foto: Anne Berit Flo
Hytteutleie: Valle - Fossebu
Et enkelt husvær som ligger praktisk til i forhold til fiske i Rosekreppfjorden. I Njardarheim finner du flott turterreng og ypperlige forhold for jakt og fiske i høyfjell og lavland. Her finner du alt fra tinder og fjellrype til flott lirype-terreng.

Grunnevasshytta - utleiehytte - Njardarheim - Sirdalsheiene Foto: Geir Hovland
Hytteutleie: Valle - Grunnevassbu
Hytta ligger øst for Roskreppfjorden i et flott jakt- og turterreng. Det er en koselig plass, med godt fiskevann 30 meter fra hytta og det er store muligheter for å få se villrein.

Hestebu-hytteutleie Foto: Nils Aal
Hytteutleie: Valle - Hestebu
Hestebu utleiehytte ligger mellom Lille Botsvatn og Nutevatn i Valle og Njardarheim. Her må du ha med egen båt og i tillegg beregne noen timer fottur før du når hytta fra bilen.

Skrubbsbu - sommer - hytteutleie Foto: Geir Hovland
Hytteutleie: Valle - Skrubbsbu
Skrubbsbu uteleiehytte ligger øst for Roskreppfjorden, i Valle og Njardarheim. Hytta ligger i flott turterreng ved elva Skrubbsåni. Om sommeren er det ca 3 timers gange fra til hytta langs turistløype evt. raskere adkomst med egen båt.

Såvasshytta i mars - hytteutleie Foto: Kristian Eiken Olsen
Hytteutleie: Valle - Såvasshytta
Såvasshytta utleiehytte ligger vakkert til ved Såvatn i Valle, Njardarheim. Den ligger øverst i Ljosådalen, nord-øst for Svartevassmagasinet og øst for Smalevassdraget. Flott turterreng. Raskest adkomst med egen båt og en times fottur.Inatur.no GodTur.no Rypeprosjektet 2006 - 2011
Statskog SF | Søren R. Thornæs vei 10, Postboks 63 Sentrum, 7801 Namsos | Tlf: 07800 | post@statskog.no | webmaster@statskog.no